Repslagargatan 14 A

Repslagargatan 14 A

Slutpris

6 100 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Repslagargatan 14 A


Slutpris
6 100 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Välskött gavelradhus i omtyckta Svartbäcken

För dig som söker ett bekvämt och centralt boende finns nu tillfälle att köpa detta välskötta stadsradhus belägen på lättskött hörntomt. Radhuset ligger i omtyckta och attraktiva Svartbäcken med närhet till både stadskärnan och rekreation i grönområdet Röbo.

Radhusets entréplan erbjuder entré i hall med förvaring i skjutdörrsgarderob och ett rymligt modernt kök inrett med vita släta köksluckor samt en matplats för ca fyra personer invid fönstret. Längre in når ni vardagsrummet med plats för såväl soffa som matgrupp samt med utgång till den inbjudande uteplatsen med tillhörande gaveltomt. Här ute har man lagt en dekorativ stenläggning runt huset som ger mjuka former i kombination med det stilrena vita staketet och de under sommarhalvåret grönskande buskarna. Vidare på entréplan finns ett renoverat badrum och en praktisk tvättstuga. Från hallen når ni sedan det övre planet med den mer privata delen av huset. Här möts ni idag av ett allrum som med fördel går att göra om till ett tredje sovrum samt två befintliga sovrum. På det övre planet finns också ett badrum med badkar. Samtliga rum har ytskiktsrenoverats under 2020 och målats i ljusgrå ton.

Via samfälligheten har varje radhus tillgång till en carportplats samt ett kallförråd i anslutning till bilplatserna.

I Svartbäcken bor du på gång- och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig och i närområdet finner du Torbjörns Torg med matbutik, café, restauranger, DHL- och postombud, frisör och tobakshandel. Svartbäckens vårdcentral har busshållplats utanför och här finns även Apotek. Här har du nära till Röbo och Gamla Uppsala där det finns flera populära löpspår, utomhusgym och promenadstråk i historisk miljö. Goda kommunikationer och närhet till det mesta gör Svartbäcken till ett bekvämt område att bo i.

Välkommen på visning!


Boarea
107 kvm
Driftkostnad
49 417 kr/år
Tomtarea
241 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Repslagargatan såldes av oss 2022-11-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Repslagargatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.