Reykjaviksgatan 134

Reykjaviksgatan 134

Slutpris

2 900 000 kr


Ekeby— Uppsala

Reykjaviksgatan 134


Slutpris
2 900 000 kr

Ekeby— Uppsala

Rymlig 2:a med generös balkong i fritt läge!

Välkommen till denna lugnt belägna genomgångslägenhet på Reykjaviksgatan 134. Här bor ni bekvämt med hiss från markplan, entré från loftgång som går att nyttja som en extra uteplats, samt en stor härlig balkong med fri utsikt! Ett extra plus för det praktiska förrådet i direkt anslutning till balkongen för tex utemöblernas dynor.

Planlösningen erbjuder er en hall med gott om plats för avhängning samt praktisk förvaring i garderob. Hallen går enkelt att stänga om sig och har ett fint ljusinsläpp tack vare en glasad dörr. Kök, matplats och vardagsrum harmoniserar fint i en delvis öppen planlösning som gör det lätt att umgås. Köket är tidlöst inrett med vita luckor, ekbänkskiva och rostfri maskinell utrustning och har en praktisk halvö mot den trevliga matplatsen för ca 4-6 personer. Den rymliga vardagsrumsdelen har plats för både soffgrupp och tv möbel och härifrån når ni den generösa balkongen med fritt läge och utsikt över grönområden, detta är verkligen en härlig extra sällskapsyta under sommarhalvåret! Vidare finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel eller arbetshörna, förvaring i inbyggd garderob. Det helkaklade badrummet med golvvärme är inrett med en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare och i direkt anslutning finns en separat klädvårdsavdelning med flertalet garderober.

I uppskattade Ekeby bor ni i ett barnvänligt och fridfullt bostadsområde med nära avstånd till stadskärnan och med flertalet restauranger och matbutiker i närområdet såsom Coop, ICA Väst (post) och även ICA Maxi. Med endast en kort promenad finner ni det stillsamma och grönskande naturreservatet Hågadalen-Nåsten där det dessutom finns ett koloniområde. Här kan du ta fridfulla promenader eller trevliga cykelturer. Det finns även tillgång till apotek, vårdcentral samt goda träningsmöjligheter med Friskis & Svettis, flertalet fotbollsplaner samt på vinterhalvåret kan ni åka i skidspåren vid Hågadalen. I området finns det stora aktivitetsytor med fotbollsplaner och grönområden, dessutom finns det både flera förskolor och skolor i närområdet. Förskolorna som finns har flera möjliga tänkbara pedagogiska inriktningar såsom Kommunala, Waldorf, Reggio Emilia och Montessori.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
67.5 kvm
Avgift
2 737 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 ( 3tr ) (Hiss finns)
Såld
2022-03-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Reykjaviksgatan såldes av oss 2022-03-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Reykjaviksgatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.