Reykjaviksgatan 124

Reykjaviksgatan 124

Slutpris

3 850 000 kr


Ekeby— Uppsala

Reykjaviksgatan 124


Slutpris
3 850 000 kr

Ekeby— Uppsala

4:a i Ekeby, högt belägen med hiss, 2 renoverade våtrum och 2 balkonger.

Här i Ekeby bor man bra, nära Stabbyskogen och naturreservatet Hågadalen/Nåsten med strövområden, skolor och förskolor och nära till tre matvarubutiker, fotbollsplanen i Ekeby och även nära till Friskis & Svettis i just Ekeby. Ned till city tar du dig enklast på cykel, turen tar ca 10 minuter men vill du ta bussen finns busshållplatser alldeles i närheten. I området finns även stora grönområden liksom flertalet lekparker.

Mycket fint belägen 4:a om 101 kvm med två balkonger, en stor med morgonsol och helt fri utsikt och en lite mindre med eftermiddags- och kvällssol och hel himmel. Här kan man verkligen sitta och njuta de varmare månaderna på året. Till lägenheten kan du antingen ta trapporna upp eller välja hissen som går från källarplan och uppåt.

Väl inne i bostaden finns ett praktiskt kapprum med kapphylla och även en funktionell klädkammare. Rakt fram från kapprummet finns det ena av lägenhetens tre sovrum. Vägg i vägg med detta sovrum finns ett nyrenoverat och helkaklat badrum med badkar och fönster. Till vänster från hallen finns en "sovrumsavdelning" med två sovrum med ett mindre och renoverat duschrum och klädkammare mellan rummen. Vardagsrummet ligger i delvis öppen planlösning med köket och här finns plats för både mat- och soffgrupp. Från vardagsrummet tar man sig ut till den stora balkongen med morgonsol. På balkongen finns även ett kallförråd. I köket finns en ljus skåpinredning och något äldre maskiner.

Ta er tid att komma och titta, lägenheten är fin med bl a delvis nya ekparkettgolv!

Välkommen att boka visning!


Boarea
101 kvm
Avgift
4 478 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-05-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Reykjaviksgatan såldes av oss 2022-05-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Reykjaviksgatan.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.