Ringgatan 16 A

Ringgatan 16 A

Slutpris

2 200 000 kr


Luthagen— Uppsala

Ringgatan 16 A


Slutpris
2 200 000 kr

Luthagen— Uppsala

Ljus och charmig 1:a i hjärtat av Luthagen

I hjärtat av Luthagen finner ni denna ljusa och charmiga 1:a belägen i vacker 30-talsfastighet. Här finns många tidstypiska detaljer bevarade såsom generös takhöjd, vackra trägolv, spegeldörrar och djupa fönsternischer. Lägenheten erbjuder en hall med plats för avhängning och ingång till två klädkammare, renoverad stilren kokvrå utrustad med kyl/frys, spis och fläkt och även lite av den praktiska och charmiga äldre skåpsinredningen är bevarad, renoverat helkaklat och stamrenoverat badrum med dusch, toppmatad tvättmaskin, wc, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork, rymligt rum med stort vackert fönster mot innergården som ger gott om ljusinsläpp.

Flytta till en stabil och trevlig förening där värme, vatten, bredband, kabel-tv och IP-telefoni ingår i månadsavgiften. Till lägenheten hör två förråd och som medlem har man även tillgång till cykelförråd och tvättstuga.

Här bor ni med oslagbart läge med endast 5-10 min promenad till Ekonomikum och studentnationerna men även med närhet till mataffärer och restauranger. Till citykärnan med all dess utbud tar det endast några minuter med cykel och vill man ta buss finns busshållsplats ett stenkast bort. Här bor ni även nära natur och grönska i Stabbyskogen med löpspår och naturstigar.

Välkommen hem!


Boarea
36.8 kvm
Avgift
2 305 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.