Ritargatan 6 B / Salabacke / Uppsala

1,5 rok med inglasad balkong och ett stamrenoverat badrum

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
2 150 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-06-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ritargatan såldes av oss 2017-06-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ritargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket trivsam 1,5: a med inglasad balkong i populära Salabacke. Här erbjuds ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Lägenheten är registrerad som en 1 rok hos föreningen men kan upplevas som en 1,5 rok.
Den välplanerade planlösningen fördelar sig på en rymlig hall i entré, ett stamrenoverat badrum från 2006 samt ett kök med matplats. Vidare erbjuds ett halvrum och ett stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som vetter mot den lugna innergården.

Till lägenheten hör ett källarförråd. Välskött förening där värme, vatten, bredband via fiber och kabel-TV ingår i avgiften.

Närhet till fina grönområden, Årsta Centrum och Gränby Centrum med dess stora utbud av butiker och service. Bra bussförbindelser och ca 10 minuters cykelavstånd till city.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration