Rosendalsvägen 12

Rosendalsvägen 12

Slutpris

1 685 000 kr


Uppsala

Rosendalsvägen 12


Slutpris
1 685 000 kr

Uppsala

Välplanerad etta med funktionen som en tvåa!

Välkommen till populära och inspirerande Brf Inspiration Rosendal och denna unikt utformade bostad om 30 kvm som tack vare sitt sovloft om ytterligare 12 kvm erbjuder funktionen som en 2:a! Dessutom med fransk balkong i västerläge och som är vänd mot föreningens grönskande innergård.

Rikligt ljusinsläpp från större fönsterparti och med genomgående tilltalande materialval som i kombination med den generösa takhöjden ger en härlig och häftig rymd till hela bostaden.

Välkomnande entré genom säkerhetsdörr till hall med plats för ytterkläder invid hatthylla och i garderober. Från hallen nås trätrappan till det mysiga loftet, som kan möbleras med större säng och annat anpassat möblemang. Där finns även mer förvaringsmöjlighet i platsbyggda garderober. Helkaklat duschrum med tvättmaskin samt med tillvalen spotlights och dusch med infällbara glasväggar. I badrummet har man även installerat en bänkdiskmaskin ovan tvättmaskinen. Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har gott om arbetsyta för trivsam matlagning, dessutom erbjuds här moderna vitvaror b.la. kombinerad ugn/mikro. I vardagsrummet finns plats för matbord, soffa, tv-möbel och annat anpassat möblemang.

På husets tak finns soldäck, basketplan och löparbana. Vidare finner ni även ett gym i flera våningar där de boende i huset har förmånliga priser.

Detta är en perfekt bostad för studenten som vill ha närhet till flera av Universitetets institutioner, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet för att nämna några. Eller för dig som uppskattar ett område som präglas av aktivitet och närhet till natur i form av Stadsskogen som endast ligger ett stenkast bort samt Hågadalens naturreservat men samtidigt har tillgång till närservice samt goda kommunikationer till stadskärnan.

Kontakta ansvarig mäklare för vidare information!


Boarea
30 kvm
Avgift
1 570 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-03-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Rosendalsvägen såldes av oss 2023-03-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rosendalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.