Rosenvägen 25 A / Sunnersta / Uppsala

Slutpris
7 400 000 kr
Boarea/biarea
148/148 kvm
Driftkostnad
38 058 kr/år
Totalareal
1867.1 kvm
Rum
8 rum (4-6 sovrum)
Såld
2018-01-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Rosenvägen såldes av oss 2018-01-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rosenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunnersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i Sunnerstas hjärta ligger denna tyst placerade representationsvilla på totalt cirka 350 kvm, fördelade på cirka 195 kvm boarea och cirka 154 kvm biarea. Från Rosenvägen leder en stängningsbar och asfalterad väg in till denna arkitektritade pärla, som inramas av en underbar trädgård på 1 867 kvm. Här kan ni njuta av grönska och blomster från tidig vår till sen höst. Smart placerade uteplatser gör det möjligt att följa solens gång under dagen. Villan är uppförd 1970 och genom åren väl omhändertagen. Idag finns fyra sovrum, tre på övre plan och ett på nedre plan. Två av sovrummen har dessutom egen ingång. Intill den generösa matsalen finns ett praktiskt arbetskök. Två helkaklade och renoverade våtutrymmen. Husets centrum utgörs av vardagsrummet på hela 48 kvm där en takhöjd på 3,05 m ger rummet fantastisk rymd. Upplevelsen förstärks av flera stora fönsterpartier som skapar ett vackert ljus, exempelvis längs ena väggen i vardagsrummet. Så här års infinner sig också en härlig varm känsla genom den centralt placerade öppna spisen. I vardagsrummet får både stor soffgrupp och stort matbord plats. En halvtrappa upp från vardagsrummet, i öppen planlösning, finns ett utrymme som idag används som tv-rum. I källarplanet finns stor gillestuga om ca 45 kvm med bar, som erbjuder kylskåp och vattenho, samt en öppen spis med braskassett. Ett sovrum med plats för dubbelsäng. Mellanrum/syrum. Bastu med dusch och separat wc. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, VVB och bergvärmeanläggning. Förråd med plats för exempelvis pingisbord, dessutom matkällare, separat förråd och trappa upp till garage. Till villan hör tvåbilsgarage med fjärrstyrda portar, och ingång till huset. Gott om parkeringsmöjligheter för gäster. En villa i sitt ett eget slag som bör ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration