Rotyxvägen 15

Rotyxvägen 15

Slutpris

5 050 000 kr


Valsätra— Uppsala

Rotyxvägen 15


Slutpris
5 050 000 kr

Valsätra— Uppsala

Fint kedjehus med attraktivt gavelläge!

Välkommen till detta mycket väl underhållna och fina 1-planskedjehus med källare och carport. Huset har en ytterst flexibel planlösning som enkelt kan ändras utifrån familjens behov.

Entréplanet erbjuder rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter, direkt i anslutning till hallen finner ni en praktisk klädkammare samt en gästtoalett. Trivsamt kök med plats för många middagsgäster intill stort fönsterparti samt allrum i fil. Detta rum kan med fördel göras om till sovrum. Vidare finner ni ett väl tilltaget vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till husets framsida där man kan njuta av förmiddagssolen. Tre sovrum med bra förvaringsmöjligheter, från ett av sovrummen når ni den stora träaltanen med bästa solläge. Badrum med badkar och ljusinsläpp från takfönster.

Källarvåningen har många generösa utrymmen såsom en renoverad gillestuga, stort sovrum, praktiskt förråd alternativt hobbyrum, ett fjärrvärmerum där man installerat en toalett. Dessutom finns tvättstuga, bastu och dusch!

Huset är belägen på en hörntomt med en trevlig lättskött trädgård som gränsar mot en grönskande samfällighet.

Valsätra är ett lugnt och idylliskt barnvänligt område med promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar. Här bor ni med närhet till Gottsunda centrum med all tänkbar service i form av affärer, apotek, post, bibliotek, systembolag, restauranger, badhus och vårdcentral. Kort avstånd till busshållplats med goda bussförbindelser till City, Uppsala Science Park och Ultuna. I närheten finns även hela Sunnerstaåsens friluftsområde med slalombacke och elljusspår samt bad- och båtplatser vid Lyssnarängen.


Boarea/biarea
106/106 kvm
Driftkostnad
40 980 kr/år
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-02-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.