Sågargatan 6 B

Sågargatan 6 B

Slutpris

2 160 000 kr


Kungsängen— Uppsala

Sågargatan 6 B


Slutpris
2 160 000 kr

Kungsängen— Uppsala

Hörnlägenhet med härlig balkong i ett utmärkt pendlarläge!

Välkommen upp till våning fem med hiss från markplan till denna sociala och trivsamma lägenhet om två rum och kök. Lägenhetens delvis öppna planlösning fördelar sig på en rymlig hall, kök med gott om förvaring och vardagsrum som rymmer matgrupp och soffa. Från vardagsrummet sker utgång till balkongen som ligger i ett fritt och ostört läge. Sovrummet har fönster i två väderstreck vilket skänker ett fint ljus till rummet och i det rymliga badrummet finns tvättmaskin. Förvaring i lägenheten finns i garderober och praktisk klädkammare/förråd.

BRF Olympentorget erbjuder sina medlemmar möjlighet att nyttja den gemensamma bastun samt tvättstuga. I avgiften till föreningen är mycket inkluderat, så som värme, vatten, Telia stadsnät (TV, bredband och telefon) samt bostadsrättstillägg.

I Kungsängen bor ni i utmärkt pendlarläge med närhet till Resecentrum! På bekvämt avstånd ligger mataffären Willys och till centrum, som erbjuder allt ni kan tänkas behöva, är det inte mer än 10-15 minuters promenad. Närheten till Fyrisån, Mjölnarparken och Anna Petrus park skapar natursköna oaser att umgås i. Via Hamnspången nås Stadsträdgården med friluftsteatern Parksnäckan och mysiga promenadstråk.


Boarea
51 kvm
Avgift
2 702 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-07-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.