Salagatan 43 a

Salagatan 43 a

Slutpris

2 690 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Salagatan 43 a


Slutpris
2 690 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Charmig 2:a med attraktivt pendlarläge i Fålhagen!

Med attraktivt och oslagbart pendlarläge i Fålhagen finner ni denna ljuvliga 2:a. Lägenheten är belägen i charmig 20-talsfastighet ritad av Gunnar Leche och erbjuder en härlig atmosfär och många tidstypiska kännetecken såsom generös takhöjd, vacker fiskbensparkett och djupa fönsternischer.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på entré i hall som öppnar upp mot lägenhetens alla rum, rymligt vardagsrum med två stora fönster som ger gott om ljusinsläpp samt vacker nyslipad (2018) fiskbensparkett. Vidare erbjuds ett charmigt kök med alla moderna bekvämligheter och plats för stort matbord, sovrum med utsikt mot den lummiga innergården samt toalett och kaklat dushrum med klädkammare mittemot. Lägenheten har nyligen renoverats med stor omsorg och har genomgående ljusa och harmoniska färgval. Här kan ni njuta av charm och tidstypiska detaljer men ändå få modern funktion.

På föreningens lummiga innergård finns doftande syrénbuskar där ni kan koppla av i de gemensamma utemöblerna om sommaren och från trapphuset nås också en trevlig balkong där ni kan sitta och njuta av utsikten över gården. Lägenheten disponerar tre förråd i husets källare och i föreningen finns också flera gemensamhetsutrymmen såsom övernattningsrum, bastu, hobbyrum samt tvättstuga och torkrum.

I Fålhagen erbjuds ni Uppsalas bästa pendlarläge, ett stenkast från Resecentrum, men bor ändå inbäddad bland lugna innergårdar. Här finns också närhet till välsorterad mataffär och service i Kvarnengallerian, skolor, gym, Uppsala Konsert och Kongress och alla mysiga restauranger runt hörnet.

Välkommen hem!


Boarea
55 kvm
Avgift
2 767 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-07-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.