Säves väg 12

Säves väg 12

Slutpris

4 800 000 kr


Flogsta— Uppsala

Säves väg 12


Slutpris
4 800 000 kr

Flogsta— Uppsala

Nyrenoverat yttre och kvällssol!

Gör som de flesta familjer i Flogsta, flytta till denna natursköna del av Uppsala med citynära läge, och bo kvar i många år. Här kommer ni trivas i en gammeldags bygemenskap, där barnen kan röra sig fritt bland kompisar och lekytor utan biltrafik, vilket ger både barn och vuxna en social trygghet.

På entrésidans farstukvist kan ni njuta av morgonsol med utblick mot en lekpark på 500 kvm. På trädgårdssidan har ni en insynsskyddad och lättskött trädgård med sol hela dagen och en balkong med sol till solnedgång. Förläng lekytan då trädgården gränsar mot en allmän gräsplan om 2 000 kvm.

Välkommen till Säves väg 12, ett hemtrevligt och välplanerat hus med en fin och välskött trädgård. Huset från 1974 är ett tvåplansradhus med källare om sammanlagt 186 kvm (124 + 62). Under 2017/2018 har fastigheten genomgått en omfattande yttre renovering. Alla fönster och dörrar är nya, ny fasad på husets entrésida samt förrådet och all plank mot grannfastigheterna är nya.

Det välkomnande entréplanet med dess kök och sociala ytor har en mycket god och trevlig utomhuskontakt. Från vardagsrummet nås den stora träaltanen på trädgårdssidan, via stora fönster i köket och den fina farstukvisten har ni kontakt med entrésidans barnvänliga lekytor. På övre planet finner ni 3 sovrum som med lätthet kan bli 4 om ni återuppför den ursprungliga väggen. Vidare finner ni badrum, klädkammare samt vindslucka upp till vinden med plats för förvaring. I källarplanet finns duschrum, tvättstuga, allrum samt förråd.

Trädgården som ligger i insynsskyddat läge mot sydväst är perfekt för er som söker en tomt med kvällssol. Utöver den altanen finns ett förråd med plats för trädgårdsredskap och utanför grinden en stor allmänning som bjuder in till lek. På husets entrésida kan ni avnjuta morgonkaffet i solen och samtidigt ha koll på barnen som leker i lekparken framför. Till fastigheten hör också en garageplats i länga samt en parkeringsplats.

Fastigheten ingår i Säve-Brusewitz samfällighetsförening. Föreningen består av 60 radhus fördelade på 14 längor. I samfälligheten ingår områdesbelysning, garageplats, parkeringsplats, grönytor, lekplats, gemensamt förråd, kabel-TV, vinterväghållning samt vatten- och avloppsledningar på samfälld mark.

Flogstaområdet är stadsplanerat enligt 70-tals ideal när det var som bäst, stora allmänna markytor och nästan helt fritt från trafik. Området omgärdas av Flogstavägen och har korta stickvägar utmed dess kant men för övrigt är området nästan helt bilfritt med minst 18 hektar allmänna ytor, stor del av denna yta utgörs av Flogstaparken. Inom området finns en Ica Supermarket, vårdcentral, tre förskolor och en skola som skall byggas ut till en F-6 skola.

Här bor ni med korta avstånd till det mesta och från ytterdörren cyklar ni till stan på 10 minuter. Fågelvägen är det drygt 3 km till Resecentrum, 70 m till bussens ändhållplats, 400 m till skolan, 500 m till Hågadalen, 600 m till Friskis och Svettis och 700 m till populära Ica väst. Se enkom bild med markerade områden och avstånd.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Denna försäljning sker med Mäklarhusets trygghetspaket "Skyddat köp".


Boarea/biarea
ca 124/62 kvm
Driftkostnad
37 424 kr/år
Tomtarea
158 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2018-04-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Säves väg såldes av oss 2018-04-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Säves väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.