Säves väg 2

Säves väg 2

Slutpris

6 750 000 kr


Uppsala

Säves väg 2


Slutpris
6 750 000 kr

Uppsala

Välrenoverat radhus i populära Ekeby

Oavsett livsstil så bör detta välrenoverade radhus passa de flesta! Här bor man i ett mycket lugnt läge precis vid Hågadalen men ändå med cykelavstånd till stadens puls. Huset passar den stora familjen eller den som uppskattar ett extra rum, här har man fyra bra sovrum men med möjlighet till fler. Huset har genomgående ljusa ytskikt och de flesta större renoveringarna är utförda. Här kan barnen leka fritt och det finns flera skolor och förskolor finns i området och flera matbutiker inom cykel-/promenadavstånd. Bilen kan du smidigt ställa in i det tillhörande garaget eller på den tillhörande parkeringsplatsen. Dina gäster parkerar gratis på gatan precis utanför och behöver du åka buss ligger ändhållplats för bussen mindre än 100 meter bort från bostaden. Läget på detta hem är verkligen optimalt!

Planlösningen fördelar sig på entréplan med hall, kök med matplats, vardagsrum samt gästtoalett. Övre plan med utgång till balkong, fyra sovrum, badrum med badkar och klädkammare. Källarplan med sovrum/gillestuga, toalett, tvättstuga med dusch samt ett hobby-/arbetsrum och ytterligare förvaring under trappan.

Lättskött trädgård med några perenna växter. Tomten är i bästa solläge vilket gör den gynnsam för odling. Dess storlek gör att den trädgårdsintresserade i familjen kan få sitt, samtidigt som man får tid till grillning, barnlek, kubbspel och samkväm med nära och kära. Här finns också praktiskt förråd för t.ex. trädgårdverktyg, pulkor och leksaker. Säljaren har installerat solpaneler som gör att man får ett energieffektivt hus.

Här är bor man med närheten till både förskola och skola så är det ett barnvänligt läge perfekt för småbarnsfamiljer. Genom en kort promenad nås Ica Väst, Coop Ekeby, Friskis & Svettis, fotbollsplaner, tennisbana, restauranger och vårdcentraler. Ni upplever också de natursköna omgivningarna på nära håll genom ett stenkast till Ekebydalen med vackra promenad- och joggingspår och en cykeltur om ca tio minuter tar er till Stora torget i city. Slutligen så är den bilburna blixtsnabbt ute på Bärbyleden och har således endast fem minuter till E4:a-påfarten från bostaden.

Detta hem är mycket tilltalande och erbjuder en kombination av fördelarna med att bo i omtyckta Ekeby med villakänsla utan att behöva ta ansvar för en för stor tomt.

Välkommen till ett boende med ett stort mått av livskvalité


Boarea/biarea
123/61 kvm
Driftkostnad
44 656 kr/år
Tomtarea
159 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-04-25

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Säves väg såldes av oss 2022-04-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Säves väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.