Seglarvägen 10

Seglarvägen 10

Slutpris

6 710 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Seglarvägen 10


Slutpris
6 710 000 kr

Sunnersta— Uppsala

20-tals dröm!

Välkomna till en sann dröm för er som önskar att ert nästa boende har det där lilla extra. I detta hus, med byggnadsår 1920, har en varsam hand renoverat och omhändertagit huset under åren där de allra minsta detaljerna är bevarade. Här infinner sig en äkta och hemtrevlig känsla för familjen att umgås och leva nära natur och sjö.

Välbevarade, tidtypiska detaljer som spröjsade fönster, dekorativ pärlspont och skafferier där lysknapparna är noggrant utvalda för att behålla den äldre charmen. På övervåningen finns en mysig eldstad och även utgång till balkongen där morgonkaffet kan avnjutas med fri utsikt över sjön Ekoln.

Tomten erbjuder utrymme för lek och avkoppling på stora gräsytor samt är en perfekt samlingsplats för mysiga grillkvällar. Efter en dag i trädgården kan ni hoppa ur gummistövlarna på glasverandan och sedan kliva in i huset. På glasverandan trivs även pelargonerna utmärkt! Från huset och tomten har ni utsikt mot upprustade Lyssnaängens badplats, sjön Ekoln och naturreservatet Kungshamn-Morga.

Som boende på Seglarvägen 10 har ni nära till förskola, på drygt en kilometers avstånd finner ni Trasthagens förskola. Därefter finns även Orrparkens förskola och Mollys förskola samt Sunnerstaskolan med elever i årskurs F-5. På Seglarvägen bor ni granne med naturen och har ett kort avstånd till friluftsområdet i Vårdsätraskogen med många härliga gångstigar och en mountainbikeled. På en mycket kort promenad når ni Skarholmen som har småbåts- och gästhamn och den italienska restaurangen Palazzo.

Området bjuder in till många olika aktiviteter, så som dansklubb vid Granebergsparken, Sunnerstaåsen med slalombacke och pulkaåkning, fotbollsplaner vid Granebergs IP, friluftsgården Alnäs och flertalet badplatser som Lyssnaängen närmst men även trevliga Vårdsätrabadet. Det finns en trevlig strandpromenad längs med Vårdsätraviken, Ekoln och Fyrisån ända in till centrum. I Sunnersta finns en livsmedelsaffär och pizzeria och till ytterligare service är det endast en kort biltur alternativt några hållplatser med stadsbuss 11 som har täta avgångar. Det finns fina cykelvägar in till centrum och via väg 255 har ni ett ypperligt pendlarläge till Arlanda, Märsta eller vidare söderut.

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av visning, detta hus måste upplevas på plats!


Boarea
106 kvm
Driftkostnad
47 754 kr/år
Tomtarea
1 683 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Seglarvägen såldes av oss 2019-04-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Seglarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.