Siktargatan 26 / Kungsängen/Industristaden / Uppsala

Modernt, centralt och naturnära.

Slutpris
3 155 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 480 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Siktargatan såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Siktargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen/Industristaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Funktionell och modern 3:a i centralt men lugnt läge med sovrummen mot innergården och kök och vardagsrum mot liten stickgata. Stort badrum med bl.a. tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Två balkonger och halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hiss både från markplan och garage. Telia Triple Play bredband 100 Mbit/s ingår i månadsavgiften.
I området finns bl.a. restauranger, butiker och en Willysaffär. Stadsparken nås direkt via gång- och cykelbro. Stadscentrum och tågstationen ligger på ca 10 minuters gångavstånd. Går man istället söderut efter Fyrisån i drygt 10 minuter lämnar man stadens larm och når det lugna naturreservatet Årike Fyris med rikt fågel- och djurliv.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration