Sök Meny
Såld

Uppsala - Kungsängen/Industristaden / Siktargatan 26

Modernt, centralt och naturnära.

Funktionell och modern 3:a i centralt men lugnt läge med sovrummen mot innergården och kök och vardagsrum mot liten stickgata. Stort badrum med bl.a. tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Två balkonger och halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hiss både från markplan och garage. Telia Triple Play bredband 100 Mbit/s ingår i månadsavgiften.
I området finns bl.a. restauranger, butiker och en Willysaffär. Stadsparken nås direkt via gång- och cykelbro. Stadscentrum och tågstationen ligger på ca 10 minuters gångavstånd. Går man istället söderut efter Fyrisån i drygt 10 minuter lämnar man stadens larm och når det lugna naturreservatet Årike Fyris med rikt fågel- och djurliv.

Sponsrade länkar
Uppsala / Kungsängen/Industristaden
Siktargatan 26
Slutpris: 3 155 000 kr
Boarea: 81 kvm
Avgift: 4 480 kr/mån
Driftkostnad: 427 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 2 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Siktargatan