Siktargatan 26

Siktargatan 26

Slutpris

2 925 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Siktargatan 26


Slutpris
2 925 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

3:a med två balkonger och hiss från markplan i Kungsängen!

Modern 3:a i Kungsängen med 2 balkonger! Denna genomgångslägenhet har genomgående ekparkett och stilrena tillval.

Lägenheten inrymmer hall med en fondstenvägg som ger karaktär åt bostaden och köket är väl genomtänkt med vitvaror i aluminium. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och tillsammans bildar de en naturlig umgängesplats för många gäster. Två bra sovrum i olika storlekar varav det ena är placerat mer åtskilt från resten av lägenheten. Badrummet följer lägenhetens linje färgmässigt och går i svart/vitt med helkaklade väggar och klinkergolv med comfortvärme. Här finns tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, väggskåp med inbyggt eluttag, stor spegel, dusch med glasväggar och takdusch samt handdukstork. Gott om förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob, tre fristående garderober, klädkammare samt i källarförråd.

Som boende på Siktargatan bor ni centralt med utmärkt pendlarläge då Resecentrum ligger inom promenadavstånd. I närområdet finner ni bland annat en matbutik, en förskola, ett flertal restauranger och salonger samt att Uppsalas stadskärna, med allt vad denna erbjuder, nås genom en kort promenad. I området ligger även Mjölnarparken och Anna Petrus park samt att Hamnspången tar er över till Stadsträdgården och friluftsteatern Parksnäckan. Inom gång- och cykelavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

Välkommen hem!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 391 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-02-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Siktargatan såldes av oss 2019-02-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Siktargatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.