Siktargatan 18

Siktargatan 18

Slutpris

2 750 000 kr


Kungsängen/Industristaden— Uppsala

Siktargatan 18


Slutpris
2 750 000 kr

Kungsängen/Industristaden— Uppsala

Väl tilltagen tvårumslägenhet med balkong i sydvästligt läge!

Nu finns möjligheten att förvärva en av Kungsängen/Industristadens större och mycket populära tvårumslägenheter!

Denna bostad skapar genom sin generösa storlek, fönster i två väderstreck samt stilrena materialval och hög standard ett hem att trivas i!

Planlösningen fördelar sig på en möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter i intilliggande klädkammare. Bostadsrättsinnehavaren är även av föreningen anvisad ett större källarförråd. Ett ljust och välutrustat kök med plats för större matgrupp invid fönster i två väderstreck. Vardagsrummet nås från hallen samt köket och utgör tillsammans med dessa rum en utmärkt social yta för dig som gärna bjuder över nära och kära. Härifrån nås även bostadens rymliga balkong med många soltimmar tack vare dess sydvästliga läge. Sovrummet vetter mot den lugna och skyddade innergården och erbjuder förvaring i praktisk skjutdörrsgarderob. Slutligen finner ni ett stilrent helkaklat badrum med ljusinsläpp från vädringsfönster. Badrummet är bl.a. utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänk samt skåp ovan.

I det stadsnära läget i attraktiva Kungsängen/Industristaden bor ni med kort promenadavstånd till gågatan och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Här når ni härliga promenadstråk utmed Fyrisån och vidare kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket även ger denna lägenhet ett utmärkt pendlarläge då tågstationens södra entré ligger på bekvämt avstånd. Med den nya bron över Fyrisån når man Stadsparken och Studenternas på bara några få minuter. På Siktargatan 18 har du närhet till bl. a. Willys, apotek, gym, flertalet restauranger, frisörsalong samt Anna Petrus Park.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
68 kvm
Avgift
4 262 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-11-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Siktargatan såldes av oss 2019-11-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Siktargatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.