Skärfältens 8

Skärfältens 8

Slutpris

3 700 000 kr


Skärfältens— Uppsala

Skärfältens 8


Slutpris
3 700 000 kr

Skärfältens— Uppsala

Lantlig enplansvilla belägen nära golfbana och med bra kommunikationer!

Välkommen till Skärfältens 8 där man bor i en lantlig miljö med gångavstånd till Söderby golfklubb och cykelavstånd till Uppsala golfklubb båda med bra restauranger! Här finns bra kommunikationer om man vill ta sig med buss eller bil till Uppsala. Huset har en stor altan i vinkel med privat läge där man gärna njuter av kvällssolen med utsikt över fälten!

Planlösningen fördelar sig på rymlig hall med förvaring i garderob och vidare in i huset möts man av köket som känns inbjudande och luftigt med sin halvö mot vardagsrummet med kamin och utgång till altanen. Tänk att en ruggig höstdag tända en brasa medan maten tillagas i köket till kvällens bjudning. I vardagsrummet kan man med fördel placera ett matsalsbord i ena delen och en soffgrupp i den andra och tillsammans blir det en perfekt plats för social samvaro. Bostaden har tre sovrum i varierande storlek varav det ena har praktisk garderobsvägg och i vardagsrummet skulle det gå att dela av till ett fjärde sovrum om behov finns eller uppstår. Utöver detta finns också två våtutrymmen att tillgå, ett större helkaklat badrum med både dusch och badkar samt en mindre gäst-WC i anslutning till entrén.

Till villan hör ett stort dubbelgarage med intilliggande förråd, en friggebod med intilliggande vedbod. Fiber finns indragit och i huset har det installerats bergvärme.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
123 kvm
Driftkostnad
34 045 kr/år
Tomtarea
1 251 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-08-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Skärfältens såldes av oss 2020-08-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skärfältens.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.