Skolgatan 22 A / Centrum / Uppsala

Central 4:a med hiss som har två balkonger i fastighet från 2014!

Slutpris
4 575 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
4 826 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2017-09-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skolgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett attraktivt och omtyckt område hittar ni denna ljusa och moderna 4:a med två stora balkonger varav en inglasad samt två badrum. Hall med god förvaring samt tre sovrum i bra storlek varav det största har ingång till ett av badrummen. Luftigt vardagsrum i anslutning till kök och matplats med utgång till den inglasade balkongen. Hög standard rakt igenom med kök och badrumsmöbler från Vedum. Rostfria vitvaror från Electrolux. Genomgående ekparkettgolv utom vid ytterdörr där det ligger klinkergolv samt vitmålade väggar.

Centralt läge med hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker inom bekvämt gångavstånd. Ypperligt pendlarläge med närheten till Resecentrum. Ett bekvämt boende med hiss från markplan. Grön och uppvuxen innergård med lekplatser och flera sittgrupper.

Parkeringsplats får övertas av säljaren!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration