Sök Meny
Såld

Uppsala - Centrum / Skolgatan 22 A

Central 4:a med hiss som har två balkonger i fastighet från 2014!

I ett attraktivt och omtyckt område hittar ni denna ljusa och moderna 4:a med två stora balkonger varav en inglasad samt två badrum. Hall med god förvaring samt tre sovrum i bra storlek varav det största har ingång till ett av badrummen. Luftigt vardagsrum i anslutning till kök och matplats med utgång till den inglasade balkongen. Hög standard rakt igenom med kök och badrumsmöbler från Vedum. Rostfria vitvaror från Electrolux. Genomgående ekparkettgolv utom vid ytterdörr där det ligger klinkergolv samt vitmålade väggar.

Centralt läge med hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker inom bekvämt gångavstånd. Ypperligt pendlarläge med närheten till Resecentrum. Ett bekvämt boende med hiss från markplan. Grön och uppvuxen innergård med lekplatser och flera sittgrupper.

Parkeringsplats får övertas av säljaren!

Sponsrade länkar
Uppsala / Centrum
Skolgatan 22 A
Slutpris: 4 575 000 kr
Boarea: 99 kvm
Avgift: 4 826 kr/mån
Driftkostnad: 573 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-09-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Skolgatan