Skolgatan 21

Skolgatan 21

Slutpris

5 500 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Skolgatan 21


Slutpris
5 500 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Stor 4:a i Främre Luthagen/Övre Slotts i skuldfri brf med inglasad söderbalkong mot innergård!

I Främre Luthagen/Övre Slotts, alldeles intill Rektorsgårdens vackra miljö där scillan färgar gräset blått under tidig vår, finner ni denna välplanerade och representativa våning om 4 rum och kök om 122 m² som erbjuder stora och härliga sällskapsytor, öppen spis, två stora sovrum och inglasad balkong! Våningen är belägen en halvtrappa upp och fönstren mot gatan är placerade högt upp (2,35 m) vilket begränsar insynen.

En välkomnande och rymlig hall med stamrenoverad gäst-WC öppnar upp till ett generöst vardagsrum och matsal i fil med ljusinsläpp från två väderstreck. Rummen kan vid behov delas av med parskjutdörrar. Stort vardagsrum med utrymme för flera soffgrupper, TV-möbel, bokhyllor och fåtöljer med mera, trivsam öppen spis och utgång till inglasad och trätrallbelagd söderbalkong som vetter mot föreningens innergård med härligt solläge och utsikt mot Övre Slotts anrika bostadskvarter. Ljus matsal med utsikt mot Rektorsparken och gott om plats för ett stort matsalsbord. Bakom sällskapsytorna finns två stora sovrum om ca 16 m² vardera varav det ena med 3 garderober, ett stort badrum med dusch intill en rymlig walk in closet samt en garderob och två linneskåp. Kök med originalinredning bevarad och matplats för fyra till fem personer intill fönster mot Rektorsparken.

Föreningen erbjuder ett bekvämt boende med hiss från halvtrappa. Goda möjligheter att hyra carport- eller garageplats. Lägenheten disponerar idag en matkällare och ett större förråd i källaren där även tvättstuga, mangelrum, gästrum och cykelförråd finns. Brf Ladu är en välskött och skuldfri förening med mycket god ekonomi. I närheten av fastigheten ligger även den nyligen renoverade Vasaparken och Fyrisån i direkt anslutning till huset finns Rektorsgården vars mark på våren täcks av blå och väldoftande scilla. I närheten finns även Finn Malmgrens plan där körsbärsträden om våren står i full blom med sina vackra rosa färger.

Främre Luthagen/Övre Slotts är ett attraktivt område beläget mitt i Uppsalas sjudande kulturliv och endast ett stenkast från Uppsalas citykärna. Här finns all tänkbar service, bland annat den uppskattade livsmedelsbutiken Luthagens Livs, postombud, caféer, flertalet välbesökta restauranger, blomsteraffär, kiosker, frisörer, inredningsaffärer, Universitetsparken, nationer och mycket mer. Bara ett stenkast från fastigheten finns busshållplatser längs med Sysslomansgatan, Kyrkogårdsgatan, S:t Olofsgatan och Luthagsesplanaden med både lokal- och regionaltrafik och promenadavstånd till Resecentrum.

P g a den rådande pandemin sker visning med endast ett sällskap i taget och vi delar ut till den som så önskar munskydd, plasthandskar och självklart finns handsprit.


Boarea
122 kvm
Avgift
3 353 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-03-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2021-03-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skolgatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.