Skölsta 10

Skölsta 10

Slutpris

4 750 000 kr


Skölsta— Uppsala

Skölsta 10


Slutpris
4 750 000 kr

Skölsta— Uppsala

Villa i Skölsta, lantlig idyll fem minuter från Gränby centrum!

Visning inställd!

Välkommen till Skölsta 10 och denna välskötta och trevliga villa med ett fantastiskt naturskönt och insynsskyddat läge med skogen inpå knuten. Denna idyll ligger endast fyra km öster om Gränby centrum och erbjuder både ett lugnt och rofyllt läge men ändå med närhet till Uppsala stadskärna med all dess utbud.

Huset byggdes 1998 och har sedan dess byggts om och till och kan idag erbjuda en planlösning som fördelar sig på välkomnande hall med gott om plats i klädkammare och stort hemtrevligt Smedstorpskök (2012) med plats för stort matbord. Vidare erbjuds ett sällskapsrum med mysig braskamin med varmluftkanaler till övriga rum, vardagsrum med härlig takhöjd och stora fönster som ger gott om ljusinsläpp, sovrum som också det kan erbjuda högt i tak samt golvvärme och intilliggande klädkammare. I det helkaklade badrummet finns golvvärme, dusch och tvättmaskin.

Ena halvan av tomten som är anlagd utgörs av en fantastisk trädgård, en dröm för den med gröna fingrar, med träd, buskar, planteringar, stenläggningar och resten av tomten är naturtomt med lingon, blåbär och vildhallon mm. Här finns ett flertal platser att slå sig ner vid och njuta av grönskan. Om sommarhalvåret kan ni se och höra Lennakatten långsamt tuffa förbi ett stenkast från huset och det finns en vacker vandringled precis utanför tomten. Här bor ni omgivna av en riktigt fin skog med svamp, blåbär, lingon och vildhallon. På tomten finns också ett uthus med vedförråd, en gäststuga med vedeldad bastu och enkel dusch samt ett stort uppvärmt dubbelgarage med arbetsbänk.

I Skölsta bor ni med ypperligt läge med närhet till det mesta, cykelvägar och buss till centrum och bra pendlingsläge nära E4:ans påfart. Förskolor, skolor och matbutik finns också i närbelägna Årsta. I vackra Vedyxaskogen finns möjlighet till rekreation och motion på härliga vandringsleder med grillmöjligheter.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
115 kvm
Driftkostnad
31 087 kr/år
Tomtarea
1 890 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2018-05-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.