Skyttelgatan 17 / Centrum/Industristaden / Uppsala / Nyproduktion

Slutpris
2 510 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 446 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-03-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skyttelgatan såldes av oss 2017-03-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skyttelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Industristaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

2:a i markplan med stor uteplats! Vardagsrum och kök har öppen planlösning och här finns plats med både soffgrupp och matplats för 4 personer. Köket är fullutrustat med integrerade vitvaror. Från rummet har du utgång till den stora uteplatsen om hela 24 kvm i nordväst läge. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat och har kombimaskin.

Inredningen är utöver det vanliga och extra många genomtänkta detaljer både i lägenheterna och huset gör det här till ett en ny adress för dig som kräver mer av ditt boende. Utanför finns Fyrisåns kajpromenad och Uppsalas absoluta stadskärna inom bekvämt promenadavstånd.

Du som bor här får tillgång till övernattningslägenhet, gemensam bastu och en liten cykelverkstad. Under huset finns ett parkeringsgarage som du når med hiss. Och på taket solceller som bidrar till husets elförsörjning. På gården placeras ett inglasat uterum som förlänger den varma säsongen och kanske ett och annat konstverk.

Preliminär inflyttningstid är kvartal 1 2019.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration