Skyttelgatan 10 A / Industristaden/Kungsängen / Uppsala

TVÅ STORA BALKONGER VARAV EN INGLASAD

Slutpris
4 245 000 kr
Boarea
107 kvm
Avgift
4 803 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-03-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skyttelgatan såldes av oss 2018-03-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skyttelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Industristaden/Kungsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket fräsch fyra belägen på våning 5 av 6 med takhöjd om hela 2,60 m, i fastighet som stod klar sommaren 2016. Till lägenheten hör två stora balkonger varav den ena är inglasad. Den inglasade balkongen nås från vardagsrummet och är belägen i sydvästligt läge vilket betyder att ni här avnjuter härlig eftermiddags- och kvällssol. Den andra balkongen erbjuder morgon- och förmiddagssol och nås från det största sovrummet som även är utrustat med klädkammare/walk-in-closet om hela 5 kvm. I bostaden finns två helkaklade och fräscha badrum varav det ena är utrustat med duschväggar i glas och det andra har badkar, tvättmaskin och torktummlare. Fantastiskt vardagsrum med stor fönsteryta samt semi-öppen planlösning mot det fräscha köket. Köket har gott om arbetsyta, bra förvaring samt maskinell utrustning som består av diskmaskin, spishäll, integrerad mikrovågsugn, självrengörande ugn med ångfunktion samt kyl och frys i fullhöjd. I bostaden finns gott om garderober och i källaren finns ett till lägenheten hörande källarförråd om ca 5 kvm.

Föreningen består av totalt 68 lägenheter och den vackra parkliknande innergården delas med övriga kringliggande bostadsrättsföreningar. Under gården finns ett garage där föreningen disponerar 48 platser. I nuläget står 3 personer i kö till parkering och en plats frigörs när nuvarande ägare flyttar. I källaren finns även lägenhets-, barnvagns- och cykelförråd. På gården står ett gemensamt växthus där man kan sitta i sällskap eller exempelvis hämta färska örter.

I attraktiva Kungsängen/Industristaden bor ni med kort promenadavstånd till det allra mesta som exempelvis tågstationens södra entré samt Uppsala stadskärna. Med den nya bron över Fyrisån når man Stadsparken och Studenternas på bara några få minuter. Stor livsmedelsbutik, apotek, gym, salladsbar, frisörsalong samt Anna Petrus Park är alla belägna innom några hundra meters avstånd.

Här finns möjlighet till snabbt tillträde!

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration