Skyttelgatan 10 A / Industristaden/Kungsängen / Uppsala

Smart och rymlig 1:a med sovalkov och stor balkong!

Slutpris
1 935 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 521 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skyttelgatan såldes av oss 2018-01-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skyttelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Industristaden/Kungsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Skyttelgatan 10 A och brf Ulrika Eleonora, en fastighet som stod klar 2016! Sänkt månadsavgift från och med Januari 2018!

Ta hissen till våning 4 av 6 och kliv in genom säkerhetsdörren till denna öppna och smarta 1:a om 45 kvm. Den fräscha bostaden är mycket bra planerad med separat kök med matplats invid fönster, plats för soffa och TV-möbel, skrivbord och sovalkov med skjutdörrsgarderob. Den stora balkongen om generösa 9 kvm, är fullt möblerbar och ligger i norr som ger er sol under sen kväll sommartid. Köket är i modernt utförande med vita släta luckor och fullt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och glaskeramikhäll. Ett rymligt och helkaklat badrum utrustat med golvvärme, vikbara duschväggar och egen tvättmaskin. Vidare har lägenheten genomgående fina ytskikt med parkettgolv och vita väggar. I källaren finns ett rymligt förråd som lägenheten disponerar över.

Föreningen har tagit beslut om att sänka månadsavgifterna med ca 15 % från och med 2018-01-01. Månadsavgiften på denna lägenhet är sänkt från 2983,42 kr till 2521 kr! Det sista kvartalet under 2017 beslutades även vara avgiftsfritt. Föreningen består av 68 lägenheter och via en gemensamhetsanläggning får medlemmarna nyttja den vackra innergården, som delas med övriga kringliggande bostadsrättsföreningar. Under gården finns garage där föreningen disponerar 48 platser. För närvarande är det kortare kö till garageplats. I källaren finns förvaring i lägenhets-, barnvagns- och cykelförråd. På gården står ett gemensamt växthus där man kan sitta i sällskap eller exempelvis hämta färska örter.

I denna lägenhet bor du i populära Industristaden med ett suveränt läge och har en skyddad innergård. Det stadsnära läget ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån och vidare kort promenadavstånd till tågstationens södra entré, vilket gör detta till ett utmärkt läge, även för pendlaren. Med den nya bron över Fyrisån når man Stadsparken och Studenternas på bara några få minuter. På Skyttelgatan 10 A har du närhet till Willys, apotek, gym, salladsbar, frisörsalong samt Anna Petrus Park. Närhet har ni även till Uppsalas stadskärna som kan erbjuda nöjen, shopping, kultur och ett brett utbud av restauranger.

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration