Solskensgatan 17 / Gränby / Uppsala

Modern och välplanerad 2:a högst upp i huset med låg avgift och balkong med kvällssol!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 667 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solskensgatan såldes av oss 2018-08-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Solskensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gränby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och genomtänkt planerad 2:a med öppen planlösning på bostadshusets absolut högsta våningsplan (4/4). Bostaden har ett separat sovrum och en generös balkong med kvällssol som vetter mot en lugn innergård med grönskande omgivningar. Det är ett stilrent kök och ett exklusivt badrum med tvättmöjligheter. Vidare har föreningen en gemensam takterrass att nyttja i grannhuset med vy över Uppsalas fantastisk silhuett.

Förening består av totalt 92 lägenheter och disponerar 31 parkeringsplatser, 20 st garageplatser samt cykelförråd.

Underbart läge med promenadavstånd till exempelvis Gränby Centrum med all tillhörande handel och Gränbyparken samt 4H-gården för utomhusaktiviteter. Många som bor i området uppskattar att det är cykelavstånd samt bra busskommunikationer till stadskärnan samt närheten till E4:ans på- och avfarter.

Välkommen att göra en intresseanmälan av denna fina bostad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration