Solskensgatan 9 / Uppsala

Smakfull 2:a med inglasad balkong och hiss från markplan

Slutpris
1 822 500 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 478 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solskensgatan såldes av oss 2019-01-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Solskensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solskensgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och högst moderna bostadstvåa med en öppen och social planlösning med hiss bekvämt från markplan. Ni kan njuta av den fantastiska inglasade balkongen som blir som ett extra rum att njuta av. I detta bostadshus bor ni miljövänligare i ett Svanen märkt hus med smakfulla materialtillval i bostaden. I föreningen ingår det mycket uppskattade Telia Triple play i avgiften med bredband, tv samt IP-telefoni. Här bor ni stadsnära samtidigt som ni bor bland fridfulla omgivningar med stora grönskande ytor och hagar.

Här på Solskensgatan 9 bor du i ett underbart läge med promenadavstånd till Gränby Centrum med all tillhörande handel och Gränbyparken samt 4H-gården för utomhusaktiviteter. Många som bor i området uppskattar att det är cykelavstånd samt bra busskommunikationer till stadskärnan samt pendlarvänligt med tanke på närheten till E4:ans påfarter.

Bostadsrättsinnehavaren är anvisad av föreningen ett förråd om ca 3 m².

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration