S:t Göransgatan 33 B / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 665 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på S:T Göransgatan såldes av oss 2018-10-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:T Göransgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket fina 30-talslägenhet med stor balkong i västerläge, vackert fiskbensparkettgolv och generös takhöjd!
Bostadens ca 48 kvm är fördelade på en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterplagg, helkaklad Wc/dusch i stilrent utförande med tvättmaskin och ett halvrum som disponeras som sovrum. Vidare finner man ett kök med matplats med bra utrymme som inbjuder till umgänge och matlagning samt praktisk diskmaskin. Goda förvaringsmöjligheter finns i form av en klädkammare och ett städ/förrådsutrymme som nås från sovrummet via en passage mellan sovrum och kök. Vardagsrummet har fönsterpartier som erbjuder gott ljusinsläpp och som bidrar till en fin atmosfär i rummet, härifrån nås också den möblerbara balkongen med trevlig utsikt mot innergården.

Ett utmärkt boende för dig som vill bo i en välskött fastighet, solid bostadsrättsförening och med en trevlig, grönskande innergård med grillmöjligheter. Här bor du med bekvämt gångavstånd till Resecentrum och city samt kort cykelavstånd till stora delar av Uppsala Universitet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration