S:t Göransgatan 31 C / Fålhagen / Uppsala

Charmig 1 rok i populära Fålhagen!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
2 355 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på S:t Göransgatan såldes av oss 2019-03-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Göransgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Fålhagen finner du denna charmiga 1 rok. Bostaden är bra belägen i huset med ett mycket ostört läge. Lägenheten karaktäriseras av vackra trägolv, stora fönster, generös takhöjd, ljusa och klassiska färg- och materialval med en utmärkt planlösning. Lägenheten erbjuder ett rymligt kök i charmig stil, stort rum med plats för både säng och vardagsrumsdel, praktisk hall med gott om plats för ytterkläder och skor samt ett ett stamrenoverat badrum.
Från lägenheten har du en fantastisk utsikt över den lummiga innergården. Här bor du endast några minuters promenad till tågstationen och Uppsalas stadskärna. Ett stenkast från lägenheten finns bl a mataffär och restauranger. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration