S:t Göransgatan 26B

S:t Göransgatan 26B

Slutpris

6 950 000 kr


Fålhagen— Uppsala

S:t Göransgatan 26B


Slutpris
6 950 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Högkvalitativ gavelvåning med härlig balkong!

FAST PRIS - Bostaden säljs till fast pris och kontakta ansvarig mäklare för en visning.

Nu saluförs denna moderna och högkvalitativa gavelvåning, som är belägen högt upp i huset i ett mycket uppskattat bostadskvarter. Tack vare bostadens gavelläge och generösa fönsterpartier får bostaden ett härligt ljusinsläpp. Bostadens balkong har ett eftertraktat solläge där man kan njuta av solen från tidig eftermiddag tills solen går ned bortom hustaken i väst. I bostaden finns flera exklusiva attribut såsom generös takhöjd, stilrent kök med stenbänkskiva och påkostade vitvaror från Miele, generös öppen planlösning, platsbyggda garderober, walk-in-closet i anslutning till badrum (on suite). Bostaden har utrustats med vattenburen golvvärme för att få ett än mer bekvämt liv. Från bostaden har man ett optimalt pendlarläge med både närhet till tågstationen (6-7 minuters gångväg) samt nära till E:4an via Tycho Hedens väg (5-6 minuters bilfärd). Praktiskt nog har denna gavelvåning två fullstora badrum med både badkar och dusch för att underlätta vardagsmorgnarna.

Bostadsrättsföreningen Liljegatan 1 har tre moderna byggnader där man får ett modernt och bekvämt boende. I sin lokal har man i dagsläget en fin livsmedelsbutik (Coop) som är en välsorterad butik som är välplanerad och med snabbkassor. I föreningens källare finns det ett välsorterat gym, garage (alla platser är utrustade med laddare för elbil) och ett förråd som bostaden blivit anvisad av föreningen.

Här bor du i ett mycket charmigt område i Fålhagen med närhet till allt man kan önska sig. I Fålhagen finner du flertalet parker, bland annat S:t Göransparken, Frodeparken och Vallbydungen. I närområdet finns även ett antal gym och vid Österängens IP finns fotbollsplan och löparbana. Vid Fålhagens IP övar många på löpsteget samt åker skidor och skridskor vintertid. Det centrala läget ger dig närhet till Coop vid Liljegatan, Coop vid Stationsgallerian samt Kvarnengallerian med apotek, systembolag, ICA Kvarnen, frisör och restauranger. Vid Vaksala torg finner du dessutom den uppskattade torghandeln. I På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym.

Denna våning får inte missas – Välkommen med din intresseanmälan


Boarea
120 kvm
Avgift
4 538 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-09-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.