S:t Johannesgatan 36B / Centrum/Rackarberget / Uppsala

Trivsam 1:a med fransk balkong och närhet till universitet och centrum!

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
33 kvm
Avgift
2 430 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på S:t Johannesgatan såldes av oss 2019-10-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Johannesgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Rackarberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trivsamma enrumslägenhet med fransk balkong. Här bor ni i ett utmärkt läge med absolut närhet till universitet och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker inom ett bekvämt gångavstånd.

Här erbjuds en väldisponerad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Trevligt boende med en välkomnande hall, ett fräscht helkaklat badrum med plats för tvättmaskin samt ett funktionellt kök med bardel. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med gott ljusinsläpp och fransk balkong. Goda förvaringsmöjligheter i garderober samt i vindsförråd. I fastighet finns hiss från markplan upp till vind.

Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud) samt bredband (1000/1000). I huset finns tvättstuga, gemensam balkong samt sopåtervinningsstation. Som boende på S:t Johannesgatan 36 B har ni universitetet, nationslivet, livsmedelsaffär och restauranger i nära anslutning till bostaden.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.