S:t Johannesgatan 36B / Luthagen / Uppsala

Gaveletta på våning 4/5 med fransk balkong!

Slutpris
1 570 000 kr
Boarea
33 kvm
Avgift
2 430 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på S:t Johannesgatan såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Johannesgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds en ljus och väldisponerad lägenhet i optimalt läge nära universitet, nationslivet och centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker!

Lägenheten fördelar sig på en öppen planlösning mellan kök och allrum med en en social bardel. Fransk balkong med dubbla, helglasade balkongdörrar ger lägenheten ett rikligt ljusinsläpp. Denna lägenhet är placerad på gaveln och har även ett fönster över bardelen! Hallen erbjuder plats för avhängning och badrummet är helkaklat samt förberett för egen tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i garderober samt i vindsförråd, dit hissen tar er smidigt från markplan.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud) samt bredband (1000/1000). I huset finns tvättstuga, gemensam balkong på vardera våningsplan samt sopåtervinningsstation.

Som boende på S:t Johannesgatan 36 B har ni ett kort promenadavstånd till Ekonomikum, Engelska Parken, nationslivet, ICA-butik och pizzeria. Rörligheten är god med fina cykelvägar och goda kommunikationer med stadsbussarna. Har ni egen bil kan ni kan nyttja någon av föreningens 35 stycken p-platser som alla medlemmarna delar på. Parkeringstillståndet kostar ingenting extra, utan ingår även det i månadsavgiften.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Luthagen

Luthagen och Stabby är en stadsdel nordväst om Uppsala. Området uppskattas för dess lugn men samtidigt finns stadskärnans puls nära tillhands.

Kommunikation

Bra kommunikationer till centrum via buss som går genom Luthagen/Stabby. Till det stora shoppingcentret Gränbystaden kommer du med buss som går vidare till Boländerna och IKEA. För den som pendlar med bil ligger Bärbyleden angränsande som tar dig till E4:ans påfart.

Fritid och friluftsliv

Luthagen och Stabby är ett område med ett flertal parker, bland annat Tegnérparken, Vindhemsparken samt Gjuteriparken. En närhet till Fyrisån ger en känsla av Uppsalas charm. I Vasaparken finner du Biotopia, ett biologiskt museum som passar perfekt för stora som små! I parken finns även perfekta lekplatsen för de yngre likväl som plats att ha picknick under sommarmånaderna.

Service

I närområdet finner du ett flertal matbutiker samt även restauranger, caféer, apotek. Det finns även ett flertal gym för den aktiva. I Luthagen/Stabby bor du nära Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Här finns Tiundaskolan som byggdes om och öppnades på nytt under 2018 med förskola upp till årskurs 9. Andra förskolor som finns är bl.a. Luthagens förskola, Brunes förskola samt Plantans förskola. Från förskola upp till gymnasieskola finns det något för alla åldrar. Grundskolor som finns är bland annat Sverkerskolan (F-6) och Eriksskolan (F-3). Gymnasieskolorna Fyrisskolan och Katedralskolan ligger även belägna i Luthagen. Ekonomikum, en av Uppsala universitets största institutionsbyggnader ligger även här, där universitetets ekonomiska ämnen, informatik och media samt kulturgeografi finns samlat.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.