S:t Johannesgatan 36B

S:t Johannesgatan 36B

Slutpris

1 570 000 kr


Luthagen— Uppsala

S:t Johannesgatan 36B


Slutpris
1 570 000 kr

Luthagen— Uppsala

Gaveletta på våning 4/5 med fransk balkong!

Nu erbjuds en ljus och väldisponerad lägenhet i optimalt läge nära universitet, nationslivet och centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker!

Lägenheten fördelar sig på en öppen planlösning mellan kök och allrum med en en social bardel. Fransk balkong med dubbla, helglasade balkongdörrar ger lägenheten ett rikligt ljusinsläpp. Denna lägenhet är placerad på gaveln och har även ett fönster över bardelen! Hallen erbjuder plats för avhängning och badrummet är helkaklat samt förberett för egen tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i garderober samt i vindsförråd, dit hissen tar er smidigt från markplan.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud) samt bredband (1000/1000). I huset finns tvättstuga, gemensam balkong på vardera våningsplan samt sopåtervinningsstation.

Som boende på S:t Johannesgatan 36 B har ni ett kort promenadavstånd till Ekonomikum, Engelska Parken, nationslivet, ICA-butik och pizzeria. Rörligheten är god med fina cykelvägar och goda kommunikationer med stadsbussarna. Har ni egen bil kan ni kan nyttja någon av föreningens 35 stycken p-platser som alla medlemmarna delar på. Parkeringstillståndet kostar ingenting extra, utan ingår även det i månadsavgiften.

Välkomna på visning!


Boarea
33 kvm
Avgift
2 430 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-11-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.