S:t Johannesgatan 31 B

S:t Johannesgatan 31 B

Slutpris

3 350 000 kr


Observatoriet/Gamla kyrkogården— Uppsala

S:t Johannesgatan 31 B


Slutpris
3 350 000 kr

Observatoriet/Gamla kyrkogården— Uppsala

Rymlig 3:a i original med inglasad stor balkong och garanterad bilplats

Välkommen till S:t Johannesgatan 31 B!

Nu finns det unika tillfället att förvärva en stor 3:a i originalskick i BRF Observatoriet! Till lägenheten hör en stor balkong med inglasning som ger känslan av ett uterum tack vare pardörrarna som öppnas upp helt från vardagsrummet. Bilplats i carport följer med lägenheten, mot separat kostnad per månad.

Bostaden fördelar sig på en möblerbar hall där ni genast får en välkomnande känsla. Ett vardagsrum i vinkel där det enkelt går att ha större tillställningar tack vare rymden och ett ljust kök med plats för ca 4-6 personer vid middagsbordet. Utöver detta finns också två bra sovrum där det ena har används som TV-rum med den finare parketten på golvet. Badrummet är halvkaklat och här finns tvättmaskin för att underlätta i vardagen. Tvättstuga och förrådsutrymmen finns i huset.

Namnet Observatoriet kommer av att kvarteret har gamla anor genom Uppsala astronomiska observatorium. Brf Observatoriet är beläget nära klassiska studenkvarter, Universitetet, Domkyrkan och Ekonomicum. Det tar mindre än tio minuter att promenera till citykärnan.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
89 kvm
Avgift
2 904 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-08-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på S:t Johannesgatan såldes av oss 2020-08-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Johannesgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.