S:t Olofsgatan 64 A

S:t Olofsgatan 64 A

Slutpris

3 400 000 kr


Höganäs/Centrum— Uppsala

S:t Olofsgatan 64 A


Slutpris
3 400 000 kr

Höganäs/Centrum— Uppsala

Totalrenoverad gavellägenhet med burspråk, öppen spis och balkong!

Välkommen till en mycket fin 40-talslägenhet på gaveln, en halv trappa upp, med vackert burspråk, en fungerande öppen spis samt balkong i sydvästläge. Här erbjuds en mycket fin 4,5:a som 2011-2013 genomgick en totalrenovering med infällda spotlights i nästan alla rummen, på sektionsradiatorerna pryder vackra elementskydd, fina stuckaturer har satts upp i taken och planlösningen har ändrats till fördel för social samvaro. Fina originaldetaljer har bevarats såsom ekparketten i vardagsrummet, fina fönsterbrädor i marmor liksom de vackra marmordetaljerna kring den öppna spisen.

Lägenheten fördelar sig på en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläder samt ett städskåp, mellan hall och vardagsrum ser ni ett snyggt inbyggt akvarium. Det renoverade köket ger gott om utrymme för matlagning och förvaring samt har full teknisk utrustning. I köket finns ett platsbyggt barbord med plats för 2-3 stolar. I vardagsrummet får ni plats med ett stort matbord vid burspråket intill balkongen och i soffgruppen kan ni mysa framför en sprakande brasa i öppna spisen. Lägenhetens största sovrum är indelat i två sektioner med sovalkov och walk-in-closet, vidare finns två sovrum som är lika stora och rymmer utöver säng och skrivbord även två inbyggda garderober. De två mindre sovrummen har tidigare utgjort ett stort sovrum och kan enkelt återställas till sin ursprungliga form. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och ett källarförråd.

Här bor ni i trivsamma Brf Botulv bestående av ett hus med 16 lägenheter. Föreningens byggnad som uppfördes 1947 har genomgått en del större renoveringar de senaste åren och är i ett gott skick, där bl a nya fönster installerats, grunden har dränerats och isolerats samt tak- och fasadrenovering har utförts, se mer under gjorda renoveringar nedan.
I månadsavgiften, 4 440 kr/mån, ingår värme, vatten, kabel-TV grundutbud och två förråd. De gemensamma utrymmena består av cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum, tvättstuga och torkrum samt föreningens innergård som erbjuder grillplats, gemensamma utemöbler och pergola.

På S:t Olofsgatan 64 A bor ni centralt med promenad- och cykelavstånd till centrum, Resecentrum, Uppsala universitets institutioner och flertalet gymanläggningar och restauranger. Här bor ni helt enkelt tätt intill stadspulsen och allt vad staden har att erbjuda. Från lägenheten har ni 200 m till Höganäshöjden, 500 m till Friskis & Svettis, 600 m till Kvarnengallerian med bl a apotek, ICA Torgkassen och Systembolaget. I närområdet finns flera förskolor och skolor F-9 och många av Uppsalas gymnasieskolor hittar ni centralt.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
82 kvm
Avgift
4 440 kr/mån
Rum
4,5 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.