S:t Olofsgatan 4

S:t Olofsgatan 4

Slutpris

7 850 000 kr


Öfre Slotts— Uppsala

S:t Olofsgatan 4


Slutpris
7 850 000 kr

Öfre Slotts— Uppsala

Välkommen till denna synnerligen härliga och representativa våning om 184 kvm med idag 5 (6) sovrum varav ett med egen ingång (uthyrningsmöjlighet). Våningen ligger på våning 4/5 i en mycket välskött förening byggd 1943 och sträcker sig i tre väderstreck längs med S:t Olofsgatan och in mot den stora, vackra och skyddade innergården där solen kan avnjutas, eller varför inte en grillmiddag med vänner.

Bostaden kännetecknas av bänkskivor i marmor, antikvita väggar, extra bred och fungerande öppen spis i gotländsk kalksten, rejäla sällskapsytor där tre av de största rummen, salong, vardagsrum och matsal ligger i fil. Vidare finns tre balkonger, två som vetter mot Domkyrkan och Universitetsaulan och en in mot föreningens innergård med en fantastisk utsikt över Öfre Slotts äldre takåsar. Köket är under 2016-17 helrenoverat med många finesser, bl a extra bred (5 plattor) SMEG-spis i rostfritt med dubbla ugnar, exklusiv vägghängd fläkt från Fjärås i rostfritt, rostfri kyl och frys från Siemens med vatten- och isfunktion, kallskafferi m.m. I köket finns plats för 4-6 personer kring bordet. 4 sovrum i olika storlekar. Sep wc samt badrum med badkar och fönster. Uthyrningsdel med egen ingång, pentrydel, dusch och sovrum.

En våning som verkligen bör upplevas på plats!


Boarea
184 kvm
Avgift
8 744 kr/mån
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-08-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på S:T Olofsgatan såldes av oss 2018-08-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:T Olofsgatan.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.