S:t Persgatan 19 E

S:t Persgatan 19 E

Slutpris

6 460 000 kr


Centrum— Uppsala

S:t Persgatan 19 E


Slutpris
6 460 000 kr

Centrum— Uppsala

Central takvåning med terrass och möjlighet till egen carport!

Belägen högst upp i huset med bästa solläge och fri utsikt över takåsar, Slottet och Musikens hus finner ni denna välplanerade och ljusa våning. Denna pärla nyttjas i dagsläget som en 3:a med möjlighet att lätt sätta upp en vägg i vardagsrummet för ytterligare ett sovrum om så önskas, då lägenheten är registrerad som en 4:a i föreningens register. Här bor ni bekvämt mitt i centrala Uppsala i en välskött fastighet med hiss från markplan, tillgång till grön och mysig innergård samt möjlighet att hyra egen carport redan vid inflyttning!

Planlösningen öppnar upp med en välkomnande och möblerbar hall med gott om förvaringsmöjligheter. Från det rymliga vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från flertalet fönster når ni lägenhetens takterrass med fritt och privat läge, här kan ni njuta av solens strålar från morgon till kväll med nära och kära. Vidare finner ni ett välutrustat kök med gott om arbetsytor och god förvaring i skåp och lådor. De härliga fönstren med fri utsikt vid arbetsytorna bidrar till att köket upplevs trivsamt att arbeta och umgås i. Här erbjuds även en stor matplats för 6-8 personer invid fönster samt en praktisk bardel vid det platsbyggda vitrinskåpet, detta kök är perfekt för såväl sociala tillställningar som vardagsliv! Lägenheten erbjuder två separata sovrumsdelar, ett Master bedroom med nyrenoverat en-suite badrum med dusch och en egen stor walk in closet samt förvaring i flertalet garderober. Via den rymliga hallen når ni lägenhetens andra nyrenoverade badrum med badkar, vidare en separat walk in closet i anslutning till ytterligare ett sovrum. Från vardagsrummet finner ni också ett praktiskt kontor/arbetsrum med vackra dörrar delvis i glas för fint och praktiskt ljusinsläpp. Denna takvåning erbjuder verkligen extra allt.

Som medlem i Brf Oden-Ygg bor du mycket centralt med all service och utbud du kan önska runt hörnet. I föreningen finner ni gemensamma lokaler såsom tvättstuga, hobbyrum, mangelrum, motionsrum och sammanträdesrum samt en gemensam grönskande trädgård med uteplats och trädgårdsmöbler. Till föreningen hör dessutom parkeringsplatser både i garage och i carport, i dagsläget är det kö till garage men carports är för närvarande ledig. Dessutom finns möjlighet att boka gästparkering för tillfälliga gäster.

Här bor ni mycket centralt med Uppsalas stora gågata ett stenkast bort, här har ni nära till butiker, restauranger, caféer, matbutiker och inom nära räckhåll når ni stadens alla vackra historiska byggnader. Ett ypperligt läge för pendlare med både Resecentrum och Stora torget runt hörnet samt utfart till Kungsgatan för den bilburne. S:t Persgatan är också ett mycket viktigt gång- och cykelstråk som bildar ett nav i centrala Uppsala . Detta är ett ypperligt område för dig som söker ett bekvämt och centralt boende!

Varmt välkomna att boka er till visning, tid tilldelas av mäklare vid bokningen.


Boarea
126 kvm
Avgift
5 167 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-10-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på S:t Persgatan såldes av oss 2021-10-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Persgatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.