Stabby Allé 11E / Luthagen / Stabby / Uppsala

Fullt utrustad 1:a på gaveln

Slutpris
1 820 000 kr
Boarea
32 kvm
Avgift
2 293 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-12-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stabby Allé såldes av oss 2016-12-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stabby Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen / Stabby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stilren och yteffektiv lägenhet om 32 kvm i nyproducerad fastighet från 2015. På andra våningen hittar ni denna lägenhet längst ut på loftgången som med gavelläget inger en lugn atmosfär utan några förbipasserande grannar. Den ljusa lägenheten med fönster i tre väderstreck disponeras enligt följande: Hall, duschrum, kök, rum och sovdel. Köket erbjuder all teknisk utrustning och i det helkaklade duschrummet finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

I månadsavgiften, 2 293 kr, ingår värme, kallvatten, kabel-tv, bredband, telefoni, vindsförråd, cykelparkering samt tillgång till föreningens gemensamhetsutrymmen. Bo i Brf Living, en ny förening som erbjuder 1:or á 32 kvm. Det finns bil- och cykelparkeringar, varav en numrerad cykelparkering medföljer varje lägenhet, och det är separat kö till bilplats.

I norra Luthagen kommer ni trivas med kort avstånd till city och stadspulsen samt fina grönområden inpå husknuten. Här finns Mimmi Ekholms plats inom kort promenadavstånd med fullt serviceutbud (mataffär, apotek, restauranger). Med bra kommunikationer når ni alla Uppsala universitets institutioner, Ekonomikum som ligger närmast finns på 850 m avstånd!

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration