Sök Meny
Såld

Uppsala - Luthagen / Stabby / Stabby Allé 11E

Fullt utrustad 1:a på gaveln

Välkommen till en stilren och yteffektiv lägenhet om 32 kvm i nyproducerad fastighet från 2015. På andra våningen hittar ni denna lägenhet längst ut på loftgången som med gavelläget inger en lugn atmosfär utan några förbipasserande grannar. Den ljusa lägenheten med fönster i tre väderstreck disponeras enligt följande: Hall, duschrum, kök, rum och sovdel. Köket erbjuder all teknisk utrustning och i det helkaklade duschrummet finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

I månadsavgiften, 2 293 kr, ingår värme, kallvatten, kabel-tv, bredband, telefoni, vindsförråd, cykelparkering samt tillgång till föreningens gemensamhetsutrymmen. Bo i Brf Living, en ny förening som erbjuder 1:or á 32 kvm. Det finns bil- och cykelparkeringar, varav en numrerad cykelparkering medföljer varje lägenhet, och det är separat kö till bilplats.

I norra Luthagen kommer ni trivas med kort avstånd till city och stadspulsen samt fina grönområden inpå husknuten. Här finns Mimmi Ekholms plats inom kort promenadavstånd med fullt serviceutbud (mataffär, apotek, restauranger). Med bra kommunikationer når ni alla Uppsala universitets institutioner, Ekonomikum som ligger närmast finns på 850 m avstånd!

Välkommen på visning, välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Luthagen / Stabby
Stabby Allé 11E
Slutpris: 1 820 000 kr
Boarea: 32 kvm
Avgift: 2 293 kr/mån
Driftkostnad: 440 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Stabby Allé