Stabby allé 10B / Stabby/Luthagen / Uppsala

Radhus beläget i attraktiva Luthagen!

Slutpris
5 550 000 kr
Boarea/biarea
141/70 kvm
Driftkostnad
41 565 kr/år
Totalareal
171 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-10-23
Bostaden är såld!

Denna radhus på Stabby Allé såldes av oss 2018-10-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stabby Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stabby/Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner ni ett väldisponerat radhus i två plan med inredd källare och med möjlighet att sätta er egen prägel då mycket är bevarat från 1974 då huset byggdes. Kök med bra arbetsytor och rymlig matplats i anslutning för 6-8 personer. Inbjudande vardagsrum med stora fönster och med utgång till husets grönskande trädgård. På det övre planet finner ni en hall, tre stycken sovrum varav det största sovrummet går att göra om till två sovrum. Badrum med badkar. På källarplanet har huset en rymlig gillestuga och ett stort hobbyrum. Tvättavdelning med tvättmaskin och torskskåp. I anslutning till huset finns garage och en parkeringsplats.

Här får ni ett trivsamt boende nära förskolor och skolor samt med bra tillgång till affärer. Bra kommunikationer och cykelvägar till City och med närhet till grönska och strövområden.

Välkomna till visning av Stabby Allé 10 B!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration