Stenhagsvägen 251

Stenhagsvägen 251

Slutpris

1 800 000 kr


Stenhagen— Uppsala

Stenhagsvägen 251


Slutpris
1 800 000 kr

Stenhagen— Uppsala

Trea med stor uteplats och naturnära läge!

När du kliver över tröskeln och in i denna trea möts du av en insynsskyddad, ljus och barnvänlig hörnlägenhet med bra förvaringsmöjligheter och härlig rymd. Bostaden har en rymlig uteplats i solsäkert läge med goda odlingsmöjligheter och vinter som sommar njuter du av en fantastisk utsikt mot skogen. Fiber är indraget till bostaden.

Via den trivsamma bostadsrättsföreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga och en gemensam kvarterslokal. I Brf Smulgubben är varje lägenhet garanterad en parkeringsplats!

Här i Stenhagen är det lätt att trivas, läget är helt enkelt fenomenalt. Naturen är nära och samtidigt har du Stenhagens väl utbyggda centrum med alla dess bekvämligheter inom kort promenadavstånd från bostaden. Uppsalas stadskärna ligger bara en cykeltur på cirka 15 minuter bort och bussförbindelserna är mycket goda. Från bostaden har du närhet till bland annat sporthall, gym, bibliotek, fotbollsplaner, lekplatser, restauranger, grundskola och förskola. Det finns fina grönområden precis runt hörnet, och inom cykelavstånd på 3,5 km når du naturreservatet Hågadalen, som erbjuder friluftsliv i härlig skogsmiljö för hela familjen!

Varmt välkommen till visning av Stenhagsvägen 251!


Boarea
79.5 kvm
Avgift
4 554 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-04-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Stenhagsvägen såldes av oss 2022-04-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stenhagsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.