Sök Meny
Såld

Uppsala - Eriksberg / Stigbergsvägen 5

Högt belägen 3:a med mycket låg avgift!

Med högt och fritt läge finner ni denna välplanerade 3:a med mycket låg avgift. Här erbjuds en hall med plats för både avhängning och möbler samt ingång till klädkammare, rymligt vardagsrum med parkettgolv och med stort fönsterparti med fin utsikt utan insyn, två sovrum med förvaring, ett av dem med utgång till balkong, charmigt kök utrustat med kyl/frys, spis och diskmaskin samt ett helkaklat badrum med badkar.

Här bor ni i en välskött och stabil förening med låga månadsavgifter där värme, vatten och kabel-tv ingår. Till lägenheten hör också ett större källarförråd samt ett matkällarförråd.

Eriksberg är ett trevligt område med närhet till såväl centrum, service som natur. Ett stenkast bort ligger Västertorg med alla dess bekvämligheter såsom livsmedelsaffärer, vårdcentral, apotek, folktandvård, frisör, konditori och bank. Här har man även närhet till grönområden som Stadsskogen och Hågadalens-Nåstens naturreservat som erbjuder både motionsslingor, elljusspår och promenadstråk. Till centrum tar du dig snabbt med buss eller med cykel via cykelvägar. Bekvämt boende med närhet till det mesta. Välkommen hem!

Uppsala / Eriksberg
Stigbergsvägen 5
Slutpris: 2 260 000 kr
Boarea: 70 kvm
Avgift: 2 692 kr/mån
Driftkostnad: 541 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Stigbergsvägen