Stövarvägen 1 A

Stövarvägen 1 A

Slutpris

2 700 000 kr


Norby— Uppsala

Stövarvägen 1 A


Slutpris
2 700 000 kr

Norby— Uppsala

Trevlig uteplats med utsikt över innergården!

Varmt välkomna till denna väldisponerade lägenhet från 2003 belägen i markplan med en trevlig uteplats. Genomgående har lägenheten fina parkettgolv och ljusa väggar. Planlösningen fördelar sig på hall med förvaring i klädkammare samt generös städskrubb, kök med plats för matbord för 4-6 personer och en matsal med fint burspråk, som vid behov kan fungera som ett extra sovrum. Vidare finner ni ett rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen, två sovrum med bra storlek, helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin och en gästtoalett. Det är gott om förvaring i lägenheten samt att lägenhetsinnehavaren disponerar ett vindsförråd som smidigt nås via hissen.

I HSB Brf 96 Jakthunden bor ni i ett lugnt och omtyckt område i en lagom stor förening där man värnar om trevliga miljöer och en god gemenskap. Många väljer att bo här länge! Gemensamma utrymmen består av tvättstuga, samlingslokal och övernattningsrum. Föreningen tillhandahåller även utemöbler och grill omgiven av fina planteringar.

Det är ett kort promenadavstånd till närservice vid Svamptorget som bland annat erbjuder matbutik, bageri, pizzeria och dansstudio. Utmed Norbyvägen trafikerar buss nr 7, som bland annat tar er till Stora Torget. På Stövarvägen bor ni i hjärtat av Norby med promenadavstånd till natur och rekreation i både Hågadalen och Stadsskogen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
97 kvm
Avgift
6 107 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-09-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Stövarvägen såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stövarvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.