Sök Meny
Såld

Uppsala - Norby / Svampvägen 8 A

2:a med gavelläge

Välkommen till denna 2:a med gavelläge och inglasad uteplats. Bostadsrätten är belägen på bv med ett par trappsteg ner till bostadens ytterdörr i lugnt och trivsamt villaområde med Svamptorget som närmaste granne. De ca 60 kvm är fördelade på kök med matplats, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i o m flertalet garderober, vardagsrum med utgång till inglasad uteplats samt helkaklad Wc/dusch med golvvärme. Till bostadsrätten hör 2 externa förråd och gemensamma utrymmen såsom cykel-/och barnvagnsförråd samt garage finns. Här har man direkt närhet till Svamptorget med bl a livsmedelsbutik, bageri och blomsteraffär samt bushållplats med goda bussförbindelser till Uppsalas stadskärna. Skog och natur finns att tillgå med Stadsskogens promenadstigar och Hågadalens fina strövområden alldeles i närheten.

Sponsrade länkar
Uppsala / Norby
Svampvägen 8 A
Slutpris: 1 725 000 kr
Boarea: 59,5 kvm
Avgift: 3 048 kr/mån
Driftkostnad: 60 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 0 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Svampvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.