Sök Meny
Såld

Uppsala - Norby / Svampvägen 8 A

2:a med gavelläge

Välkommen till denna 2:a med gavelläge och inglasad uteplats. Bostadsrätten är belägen på bv med ett par trappsteg ner till bostadens ytterdörr i lugnt och trivsamt villaområde med Svamptorget som närmaste granne. De ca 60 kvm är fördelade på kök med matplats, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i o m flertalet garderober, vardagsrum med utgång till inglasad uteplats samt helkaklad Wc/dusch med golvvärme. Till bostadsrätten hör 2 externa förråd och gemensamma utrymmen såsom cykel-/och barnvagnsförråd samt garage finns. Här har man direkt närhet till Svamptorget med bl a livsmedelsbutik, bageri och blomsteraffär samt bushållplats med goda bussförbindelser till Uppsalas stadskärna. Skog och natur finns att tillgå med Stadsskogens promenadstigar och Hågadalens fina strövområden alldeles i närheten.

Sponsrade länkar
Uppsala / Norby
Svampvägen 8 A
Slutpris: 1 725 000 kr
Boarea: 59,5 kvm
Avgift: 3 048 kr/mån
Driftkostnad: 60 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 0 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Svampvägen