Svartbäcksgatan 42 B / Svartbäcken / Uppsala

Nybyggd 3:a i Brf Metropolen med balkong och exklusiva tillval

Slutpris
3 825 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
4 574 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2017-08-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds tillfälle att äga en nybyggd 3:a i populära Brf Metropolen.

Med mycket attraktivt läge invid Fyrisån ligger denna trivsamma 3:a med stor balkong om 11 kvm i härligt sydvästläge mot Fyrisån. Här erbjuds smakfulla tillval, t.ex. köksluckor, bänkskiva och vackert parkettgolv. För mer information om tillval se bifogad fil ”Inredningsval Brf Metropolen”.

Den välplanerade planlösningen fördelar sig på en hall med klinkergolv, en intilliggande WC samt två sovrum med rejäl förvaring i skjutdörrsgarderober. Mellan sovrummen finns badrummet med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Vidare erbjuds en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen.

Här bor ni i ett utmärkt läge nära Fyrishov, Resecentrum samt till hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker inom ett bekvämt gångavstånd.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration