Sysslomansgatan 11 C / Främre Luthagen / Uppsala

Ett boende utöver det vanliga!

Slutpris
6 800 000 kr
Boarea
162 kvm
Avgift
1 613 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 och 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sysslomansgatan såldes av oss 2018-09-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sysslomansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Främre Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett stenkast från Uppsalas stadskärna, på en lummig innergård bekvämt avskärmad från stadens puls gömmer sig denna magnifika etagelägenhet. I en byggnad daterad till 1800-talets senare hälft erbjuds fem unika rum och kök med vindskaraktär.

Entré sker i nedre etage, ett våningsplan som erbjuder ett fristående sovrum med klädkammare. En ståtlig trappa med tidstypiskt breda steg i sten leder upp i ett väl tilltaget vardagsrum där det första som möter blicken är en rundad balkong bakom smäckra pardörrar. Vardagsrummet öppnar upp mot ett påkostat kök i ek som erbjuder matplats även för det stora sällskapet. Lugnt beläget innanför köket ligger ett större sovrum med god förvaring och i anslutning till detta finns ett generöst badrum med duschhörna och bubbelbadkar. Här finns även en ljus gäst-wc. I motsatt ände av lägenheten finns två mindre sovrum, där det ena idag används som bibliotek. Bostaden erbjuder även en rad trevliga detaljer så som spröjsade bågfönster med djupa fönsternischar och stora takfönster. I den låga månadsavgiften om 1613 kr/mån ingår vatten och kabel-TV.

Den bilfria innergården pryds av flertalet träd och buskar samt en lekplats för de yngre. En lugn och grön oas i centrala Uppsala. Tar ni steget utanför bostadsrättsföreningen fastighet finner ni ett flertal restauranger, caféer och mindre butiker på bekvämt promenadavstånd. I närområdet finner ni även en välsorterad matbutik, postombud och apotek och till Uppsalas stadskärna är det gång- och cykelavstånd.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration