Tegnérgatan 36 A / Luthagen / Uppsala

BALKONG I SYDVÄSTLIG LÄGE

Slutpris
2 090 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
2 825 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tegnérgatan såldes av oss 2017-09-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tegnérgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket välplanerad 2:a där den äldre charmen och moderna stilen harmoniserar i en perfekt balans. I köket har exempelvis originaldetaljer som snedskåp bevarats samtidigt som det schackrutiga golvet och den stilriktiga fondväggen ger känslan av ett modernt och ombonat rum. Balkongen är belägen i sydvästligt läge vilket innebär härlig eftermiddags- och kvällssol. Stamrenoverat och helkaklat badrum med badkar. Sovrum med utrymme för rejäl säng samt integrerade garderober. Till lägenheten hör 2 källarförråd varav ett med matkällarkaraktär.

Stabil förening som utfört flera stora renoveringar som t.ex. stamrenovering, byte till säkerhetsdörrar, fasadrenovering samt fönsterbyte. Föreningens stolthet ligger till stor del i den parkliknande gården med vacker växtlighet och flera möbelgrupper som ger bästa förutsättningar för stämningsfulla sommardagar/kvällar. Ett antal odlingslotter går dessutom att hyra för den som är intresserad. Har ni besök finns även ett ombonat gästrum som hyrs för 150 kr/natt.

Luthagen är ett av Uppsalas mest populära bostadsområden till följd av de mysiga kvarteren och centrumnära läget. Här har ni gång- och cykelavstånd till Resecentrum och flera busslinjer finns inom behändigt avstånd. Byggnaden är dessutom belägen direkt invid Tegnérparken och har kort gångavstånd till bland annat mataffär, restauranger, Stabbyskogens elljusspår samt Ekonomikum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration