Sök Meny
Såld

Uppsala - Luthagen / Tegnérgatan 36 A

BALKONG I SYDVÄSTLIG LÄGE

Mycket välplanerad 2:a där den äldre charmen och moderna stilen harmoniserar i en perfekt balans. I köket har exempelvis originaldetaljer som snedskåp bevarats samtidigt som det schackrutiga golvet och den stilriktiga fondväggen ger känslan av ett modernt och ombonat rum. Balkongen är belägen i sydvästligt läge vilket innebär härlig eftermiddags- och kvällssol. Stamrenoverat och helkaklat badrum med badkar. Sovrum med utrymme för rejäl säng samt integrerade garderober. Till lägenheten hör 2 källarförråd varav ett med matkällarkaraktär.

Stabil förening som utfört flera stora renoveringar som t.ex. stamrenovering, byte till säkerhetsdörrar, fasadrenovering samt fönsterbyte. Föreningens stolthet ligger till stor del i den parkliknande gården med vacker växtlighet och flera möbelgrupper som ger bästa förutsättningar för stämningsfulla sommardagar/kvällar. Ett antal odlingslotter går dessutom att hyra för den som är intresserad. Har ni besök finns även ett ombonat gästrum som hyrs för 150 kr/natt.

Luthagen är ett av Uppsalas mest populära bostadsområden till följd av de mysiga kvarteren och centrumnära läget. Här har ni gång- och cykelavstånd till Resecentrum och flera busslinjer finns inom behändigt avstånd. Byggnaden är dessutom belägen direkt invid Tegnérparken och har kort gångavstånd till bland annat mataffär, restauranger, Stabbyskogens elljusspår samt Ekonomikum.

Sponsrade länkar
Uppsala / Luthagen
Tegnérgatan 36 A
Slutpris: 2 090 000 kr
Boarea: 50 kvm
Avgift: 2 825 kr/mån
Driftkostnad: 365 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Tegnérgatan