Tegnérgatan 34 A

Tegnérgatan 34 A

Slutpris

3 400 000 kr


Luthagen— Uppsala

Tegnérgatan 34 A


Slutpris
3 400 000 kr

Luthagen— Uppsala

Gavellägenhet med burspråk på lugn gata i populära Luthagen!

Välkommen till en väldisponerad gavellägenhet högst upp i huset med balkong i sydostläge!

Bland lugna och trevliga kvarter i Luthagen, längs en gata utan genomfartstrafik, ingång från innergården och med innergården som gränsar till vackra Tegnérparken har ni många anledningar till att trivas i denna ljusa och fina lägenhet. På tredje våningen, i höjd med trädkronorna, finner ni bostaden som har renoverats med fina och ljusa ytskikt samt vackra originaldetaljer bevarade såsom det charmiga köket med lutande köksskåp, typiskt 40-tal. Lägenheten erbjuder tre sovrum, rymligt kök med matplats, genomgångsrum mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum och stort vardagsrum med burspråk och balkong. Lägenheten, med gavelläge, har många fönster och med bra läge ger det väldigt liten insyn.

Flytta till en stor, välskött och ekonomiskt stabil HSB-förening. I månadsavgiften, 4 480 kr, ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) samt tre förråd varav det största förrådet är ca 6 kvm. Föreningens sex hus och 119 lägenheter inramas av två fina trädgårdar med lekplatser, designade av den kända trädgårdsarkitekten Ulla Bodorff. Utöver de grönskande innergårdarna finner ni Tegnérparken intill med bland annat fin lekplats och pulkabacke på vintertid. Föreningens medlemmar har tillgång till flertalet gemensamhetsutrymmen: tvättstugor, torkrum, cykelförråd, övernattningslägenhet (150kr/dygn), återvinningshus, samlingslokal med kök, snickeriverkstäder och odlingslotter.

I Luthagen bor ni med bekvämt promenadavstånd till flera restauranger, livsmedelsbutiker och bank. I området kring lägenheten finner ni flertalet förskolor och lågstadieskolor inom promenadavstånd. Till city med all dess utbud tar det ca 12 min att promenera och 5 min att cykla.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 480 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.