Tegnérgatan 31 C

Tegnérgatan 31 C

Slutpris

1 925 000 kr


Luthagen— Uppsala

Tegnérgatan 31 C


Slutpris
1 925 000 kr

Luthagen— Uppsala

Ljus och välplanerad 2:a med balkong!

Varmt välkommen till en optimalt planerad lägenhet bekvämt belägen en halv trappa upp!

Här erbjuds en genomgående ljus lägenhet med en rymlig balkong att njuta av kvällssolens strålar under sommartid. Vardagsrummet erbjuder sociala ytor för familj och vänner att umgås på och i köket ryms matbord för fyra personer. Det är gott om förvaring via inbyggda garderober och dessutom hör ett vindsförråd och ett källarförråd till lägenheten.

Luthagen som område är mycket populärt och uppskattat för dess lugn. Det är ett kort och bekvämt avstånd till Uppsalas centrala delar med ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. Här finns goda kommunikationer via stads- och regionalbussar och närservice med matbutik ca 5 minuters promenad bort. I området finns det flertalet förskolor, bl. a. Brunes Förskola och Hemmings förskola. Stabbyskogens friluftsområde erbjuder bl. a. upplyst motionsslinga, hundrastgårdar, ängar där får betar samt grillplatser och i närheten till bostaden finns Tegnérparken med lekplats och gräsytor.


Boarea
48 kvm
Avgift
2 671 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.