Tiundagatan 41

Tiundagatan 41

Slutpris

2 800 000 kr


Stabby/Luthagen— Uppsala

Tiundagatan 41


Slutpris
2 800 000 kr

Stabby/Luthagen— Uppsala

Gavel-3:a på våning 7 - insynsfri med utsikt mot Stabbyskogen!

Välkommen till Tiundagatan 41 i populära Stabby! Lägenheten ligger högt upp i huset, alldeles invid Stabbyskogen, med vidsträckt utsikt och helt fri från insyn. Den möblerbara balkongen når du via vardagsrummet. Här kan du njuta i ett solsäkert läge med slående utsikt!

Innanför säkerhetsdörren nås den välkomnande hallen med plats för avhängning. Hallen är beklädd med textilmatta på golvet av praktisk funktion och till höger når du det kaklade badrummet med klinkergolv. Badrummet är stamrenoverat och är utrustat med WC, tvättställ med spegelskåp ovanför, dusch, handdukstork och badrumsskåp. Det smakfulla köket med vita släta luckor är renoverat 2014. Köket har bra arbetsyta, bänkskiva av ek och vitt kakel. Den köksmaskinella utrustningen går i rostfritt och fördelas: Kyl (Electrolux, 2015), frys (Electrolux, 2015), spishäll (2015), inbyggnadsugn (2015), kolfilerfläkt och diskmaskin. Invid fönstret finns matplats för 4 personer. Vidare finner ni det rymliga vardagsrummet med fönster i två väderstreck och utgång till balkong. Bostaden har också två bra sovrum i olika storlekar och en f.d. klädkammare som inretts till arbetshörna. Genomgående fina ytskikt och fräsch standard.

I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, grundutbud kabel-TV via ComHem, bredband via Bredbandsbolaget samt bostadsrättstillägg! Här bor ni i en mycket välskött förening där flertalet stora renoveringar är utförda och underhållsplanen ses över kontinuerligt. I föreningen finns gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd, gästrum, motionsrum och samlingslokal. Lägenheten disponerar över 2 förråd.

Stabby som område är populärt och trevligt med direkt närhet till naturen samt med gång-/cykelavstånd till bl.a. Ekonomikum. I Luthagen/Stabby bor ni naturnära med Stabbyskogen runt hörnet men också centralt med bra bussförbindelser till Uppsalas stadskärna med allt tänkbart utbud. I närområdet finns flertalet förskolor, skolor och restauranger. Inom gång- och cykelavstånd finns även flertalet matbutiker.


Boarea
73.5 kvm
Avgift
3 344 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-11-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tiundagatan såldes av oss 2017-11-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tiundagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.