Tiundagatan 49 / Luthagen / Stabby / Uppsala

1,5:a med balkong och naturnära läge!

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea
45,2 kvm
Avgift
2 269 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-12-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tiundagatan såldes av oss 2016-12-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tiundagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen / Stabby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Stabby i fastighet med hiss finner ni denna mysiga, välplanerade 1,5:a med sovalkov och balkong med dagssol. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring, vardagsrum med utgång till balkong samt praktisk sovalkov som skiljs av från vardagsrummet med en vägg. Vidare finner ni ett kök med matplats för 4 personer samt stamrenoverat badrum från 2003.

Ett utmärkt läge med idyllisk omgivning och närhet till härliga Stabbyskogen med motionsspår och natursköna promenadstigar. Promenad- och cykelavstånd till de flesta av universitetets fakulteter, restauranger, mataffär och annan service. Buss nr 9 tar dig till City och i närområdet finns ett flertal restauranger, bank och mataffärer.
Bredband ingår i månadsavgiften!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration