Sök Meny
Såld

Uppsala - Luthagen / Stabby / Tiundagatan 49

1,5:a med balkong och naturnära läge!

I populära Stabby i fastighet med hiss finner ni denna mysiga, välplanerade 1,5:a med sovalkov och balkong med dagssol. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring, vardagsrum med utgång till balkong samt praktisk sovalkov som skiljs av från vardagsrummet med en vägg. Vidare finner ni ett kök med matplats för 4 personer samt stamrenoverat badrum från 2003.

Ett utmärkt läge med idyllisk omgivning och närhet till härliga Stabbyskogen med motionsspår och natursköna promenadstigar. Promenad- och cykelavstånd till de flesta av universitetets fakulteter, restauranger, mataffär och annan service. Buss nr 9 tar dig till City och i närområdet finns ett flertal restauranger, bank och mataffärer.
Bredband ingår i månadsavgiften!

Sponsrade länkar
Uppsala / Luthagen / Stabby
Tiundagatan 49
Slutpris: 1 895 000 kr
Boarea: 45,2 kvm
Avgift: 2 269 kr/mån
Driftkostnad: 349 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Våning: 2 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Tiundagatan