Tiundagatan 37

Tiundagatan 37

Slutpris

2 920 000 kr


Stabby/Luthagen— Uppsala

Tiundagatan 37


Slutpris
2 920 000 kr

Stabby/Luthagen— Uppsala

Gavel 3:a på våning 6 - insynsfri med vidsträckt utsikt mot Stabbyskogen!

Välkommen till Tiundagatan 37 i omtyckta Stabby! Här bor ni med ett högt och fritt läge på våning 6 med hiss från markplan, helt fri från insyn med vidsträckt utsikt mot Stabbyskogen. Den möblerbara balkongen når ni via vardagsrummet och här kan ni njuta i ett solsäkert läge med slående utsikt mot bl a Uppsala Slott och Domkyrkan!

Bostadsrättens hall nås via säkerhetsdörr och här finns hatthylla med krokar för avhängning av ytterplagg. Hallen är beklädd med tidstypiskt, slitstarkt stengolv och har ljusmålade väggar, här finns också en inbyggd garderob samt en garderobsvägg med skjutdörr vilket erbjuder mycket goda förvaringsutrymmen. Från hallen nås den stamrenoverade, kaklade Wc/duschen med klinkergolv. Wc/duschen är utrustad med Wc, handfat med kommod, flera spegelväggskåp och tvättmaskin samt handdukstork. Köket har laminatgolv och ljusmålade väggar samt matplats vid fönstret. Från matplatsen har ni har utsikt över det intilliggande villaområdet och Uppsalas centrala delar. Köksinredningen kommer i klassiskt utförande med vita luckor och goda arbetsytor i form av träbänkskiva. Den köksmaskinella utrustningen går i vitt och här finns kombinerad kyl/frys, spis med häll, mikro, fläkt och diskmaskin. Vidare finner ni två sovrum, varav ett större där bägge har laminatgolv och målade väggar. Det rymliga vardagsrummet med fönster i två väderstreck har ekparkettgolv och målade väggar.

I månadsavgiften ingår värme, kall-/och varmvatten, grundutbud kabel-TV via ComHem, bredband via Bredbandsbolaget samt bostadsrättstillägg! Här bor ni i en mycket välskött förening där flertalet stora renoveringar är utförda och underhållsplanen ses över kontinuerligt. I föreningen finns gemensamma utrymmen som garage, tvättstuga med torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, samlingslokal, boulebana, hobbyrum och motionsrum samt ett gästrum. Bostadsrätten disponerar över 2 förråd.

Stabby är ett trivsamt och populärt område med direkt närhet till naturen samt gång/-och cykelavstånd till bl a Ekonomikum. I Stabby/Luthagen bor ni naturnära med Stabbyskogen runt hörnet men också centralt med bra bussförbindelser till Uppsalas stadskärna med allt tänkbart utbud. I närområdet finns flera förskolor, skolor och restauranger. Inom gång-/och cykelavstånd finns även flertalet matbutiker.


Boarea
72 kvm
Avgift
3 313 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2018-10-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.