Tiundagatan 38 / Uppsala

1:a med sovalkov och bredband som ingår i avgiften!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
26,5 kvm
Avgift
1 825 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tiundagatan såldes av oss 2019-03-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tiundagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tiundagatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Tiundagatan 38 och brf HSB 45 Barken. Nu erbjuds en kvadratsmart bostad - perfekt för dig som är student eller söker din första bostad. Bostaden är belägen på våning 3 och vetter mot grönskande innergården. Lägenheten erbjuder kaklat badrum, sovalkov, kokvrå och plats för soffa och skrivbord. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Bostadsrättsinnehavaren disponerar över ett källarförråd.

Föreningen har flera gemensamma utrymmen så som bokningsbar föreningslokal med övernattningsmöjligheter för gästerna, bastu, snickarverkstad, tvättgarage för bilen, motionsrum m.m. På föreningens innergård finns gemensam grill för medlemmarna.

I attraktiva Stabby/Luthagen är det lätt att trivas. Här bor du med närhet till centrum, men har även naturen inpå knuten. I härliga Stabbyskogen finns möjlighet till avkoppling, motion och vandring samt Stabby Prästgård med café om somrarna. I närområdet finns också förskolor och skolor, lekparker och god service som mataffärer, restauranger, konditori och vårdcentral. Här har ni också bra gång- och cykelavstånd till centrum, bra bussförbindelser till Uppsala stadskärna samt närhet till Luthagsesplanaden för er som pendlar. För studenten ligger Ekonomikum ca 5 minuters promenad bort samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. Coop Konsum finns inom 5 minuters promenadavstånd och önskas ett större utbud ligger butiken Nelins nära tillhands.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration