Tiundagatan 50 B

Tiundagatan 50 B

Slutpris

3 645 000 kr


Stabby— Uppsala

Tiundagatan 50 B


Slutpris
3 645 000 kr

Stabby— Uppsala

Välplanerad 4:a med balkong och uthyrningsdel!

Varmt välkommen till omtyckta Stabby och denna väldisponerade lägenhet med uthyrningsdel med egen entré som möjliggör extra inkomstkälla! Bostaden är belägen i ett väldigt bra pendlingsläge med endast en kortare körstäcka till E4:an och väg 55 mot Enköping och Västerås. Täta och bra busskommunikationer samt bra cykel- och gångvägar in till city.

Genomgående känns lägenheten ljus och modern med fina färg- och inredningsval. Kök, matplats och vardagsrum har en härlig kombinerad planlösning där ni lätt rör er mellan rummen. Här nås även balkongen i bästa sydvästläge med den mysiga lantliga utsikten över åkrar och natur. Sovrummen är inbjudande och lättmöblerade där båda två har god förvaringslösning i form av inbyggda garderober. Badrummet är inrett med dusch.

Uthyrningsdelen som ligger intill har allt man behöver på liten yta och även dessa ytskikt är ljusa och fina. Rummet har plats för säng, matplats och pentry. Från hallen nås en egen WC/dusch. Denna yta är perfekt för en student, som övernattningslägenhet eller varför inte tonåringen som behöver ett eget krypin innan vuxenlivet kallar?

I samma hus, på källarplan, finns en bokningsbar tvättstuga med intilliggande torkrum, cykelförråd, ett pingisrum samt en väl utrustad träningslokal som fritt kan disponeras av bostadsrättsföreningens medlemmar. Till bostadsrättsföreningens övriga gemensamma utrymmen hör en trivsam grön innergård med lekplats samt stora ytor för umgänge och lek. Sommartid erbjuds även härlig grillmöjlighet och gott om utemöbler.

Stabby är en del av området Luthagen. Det är ett lugnt och mycket attraktivt område med direkt närhet till flera förskolor och grundskolor. Inom behagligt avstånd finns även välsorterade mataffärer, flertalet restauranger, caféer mm. Invid Stabby skogen finns härliga belysta promenad- och motionsspår.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
91.2 kvm
Avgift
5 238 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tiundagatan såldes av oss 2023-05-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tiundagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.